Meryem 27. bölüm fragmanı - Savaş'ı bekleyen tehlike ne?

Meryem 27. bölüm fragmanı çıktı. Kanal D'de yayınlanan dizide bu hafta neler olacak? İşte yeni fragmanı ve detaylar

Meryem 27. bölüm fragmanı - Savaş'ı bekleyen tehlike ne?

Kanal D'de her hafta Çarşamba günleri ekrana gelen Meryem'in 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizide ;Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor...

Meryem 27. Bölüm Fragmanı ve özeti
Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek için hiçbir nedeni olmayan Meryem, Savaş'ın da büyük bir tehlikede olduğunu öğreniyor. Oktay, bir kez daha aynı hataları yapmayacaktır ve bu kez Savaş'ı hedef alacaktır. Duyduğu şok sözler karşısında Meryem ne yapacak? Savaş'ı bekleyen büyük tehlike ne?

Meryem 26. Bölüm özeti
Oktay, Meryem’in karşısına çıkmak zorunda kalır ancak işler Oktay’ın planladığı gibi gitmez. Oktay, Selma’yı yaralar ve Meryem’i kaçırır. Savaş, Oktay’ın yaşadığını ve Meryem’in kaybolduğunu aynı anda öğrenir. Meryem’i kurtarmak için Oktay’ın peşine düşer. Sadece Savaş değil; Güçlü, Burcu hatta Yurdal bile seferber olurlar. Suzan, Oktay’ın neler yaptığını duyunca onun arkasından çekilir ancak intikamından vazgeçmeyecektir. Derin ise hem Savaş hem de Oktay için korkmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv