Meksika'da reyting rekoru kıran "Polvode Estrallas" dizisi Türkiye'ye uyarlanacak

Hizmetçiler dizisi ile ilgili merak edilenlerle ilgili işte tüm detaylar...

Meksika'da reyting rekoru kıran "Polvode Estrallas" dizisi Türkiye'ye uyarlanacak

Türkiye’de yayınlanmak uyarlanma çaılşamalarına başlanılan  Hizmetçiler dizisi yakında Türk televizyon kanallarının birinde ekranlara gelecek. Henüz kanalı açıklanmayan dizinin bilgileri gün geçtikçe netleşmeye başlıyor.

Hizmetçiler dizisi Meksika’da yayınlanmış ve izleyenler tarafından çok ilgi görmüş bir dizi. Reyting rekorları kıran Hizmetçiler dizisinin orijinal adı Polvode Estrallas. Hizmetçiler dizisinin yayın haklarını ülkemizde Fabrika Yapım aldı. Hizmetçiler dizisi yapımcısı da Öner Arslanel oldu. Öner Arslanel Hizmetçiler dizisini almak için uzun süredir uğraştıklarını söyledi. Hizmetçiler dizisi senaryo ve cast çalışmalarının hala sürdüğü öğrenildi.

Meksika’da Polvo de Estrellas ismiyle yayınlanan Hizmetçiler dizisi daha önce Amerika’da Devious Maids ismiyle de yayınlandı. Şimdi de ülkemizde yayınlanarak aynı başarı hedefleniyor. İlk olarak Meksika’da yayınlanan dizi halk tarafından beğenildi ve ardından Amerika’ya da uyarlandı. Amerika’da Devious Maids adı ile yayınlanan dizi burada da geniş izleyici kitlesi yakaladı.

Hizmetçiler dizisi (Polvo de Estrellas) konusu nedir?

Hizmetçiler dizisi konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi şimdiden başardı. Hizmetçiler dizisinde 5 aile zengin ve çevresi geniş ancak bu 5 ailenin hayatları yaşanan bir cinayet sonrasında değişiyor. Cinayet ile değişen hayatları izleyicinin gözü önüne hizmetçilerin gözünden anlatılıyor. Hizmetçilerin bakış açısıyla yayınlanacak bir dizi olarak karşımıza çıkacak.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler