Mehmed bir Cihan Fatihi'nin yeni fragmanı yayınlandı

Mehmed bir Cihan Fatihi dizisinin 2. fragmanı çıktı. Tanıtımda usta oyuncular Gürkan Uygun ve Çetin Tekindor da görünüyor

Mehmed bir Cihan Fatihi'nin yeni fragmanı yayınlandı
Sezonun en çok merak edilen yapılarından biri olan Mehmed bir Cihan Fatihi'nin 1. bölüm 2. fragmanı çıktı. Fragmanda bu kez Kenan İmirzalioğlu haricinde diğer usta oyuncular da göründü. Yeni stiliyle dikkatleri üzerine toplayan ve dizide Delibaş karakterini canlandıracak olan Gürkan Uygun ve Çetin Tekindor fragmanda yer alan sahnelerde gösterildi.

Mehmed bir Cihan Fatihi fragmanı


MEHMED BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Daha önce ocak ayında ekrana geleceği açıklanan Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak sorusu fragmanın ardından sorulmaya başlandı. Kanal D'nin resmi sitesine baktığımız zaman Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin henüz başlama tarihinin belli olmadığını görüyoruz. Fragmanın ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yakın zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.

Yapımcılığını O3 Medya, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi için geri sayım başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv