Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı haftanın finalinde belli oldu. Eve veda eden isim açıklandı

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur haftanın finali

Kanal D'nin oldukça fazla takip edilen yarışması Kısmetse Olur haftanın finalini gerçekleştirdi. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı yapılan finalde belli oldu.

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Bu kez yarışmada bir ilk gerçekleşti. Kısmetse Olur'da elenen isim oylama sonuçlarının aksine kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmak isteyen Tankut oldu.

Melis ve İlkay'ın haftanın birinci olmasıyla eleme potasında olan Onur'un elenmesi beklenirken ilginç bir gelişme yaşandı. Onur'un yerine kendini feda eden Tankut yarışmadan ayrılmak istediğini açıkladı. Oldukça duygulu anların yaşanmasına sebep olan bu karar sonrası Onur ile Aycan Tankut'a teşekkür etti. Onur ile Aycan'ın uzun süre sonrası bir araya gelerek ilişki yaşamaya başlarken Onur'un elenebilecek olmasını istemeyen Onur kararı bu nedenle aldığını belirtti.

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yarışmanın son bölümünde Şehmus ve annesinin konuşmaları gündeme otururken Yağmur açıklamalarıyla Şehmus'un annesini kızdırdı. Yağmur "Sizinle evlenmeyeceğim ama Şehmus'la evleneceğim" dedi. Bu sözler karşısında Şehmus'un annesi bu evliliğin olması durumunda oğluyla bir daha görüşmeyeceğini söyledi.

AYCAN: GURURUM UMRUMDA DEĞİL

Onur’un doğum gününde kendisine soğuk davranmasından sonra ağlamaya başlayan Aycan “Sevdiğin adam orada eğleniyor, sen de bir yabancı gibi izliyorsun” demişti. Aycan’ın üzgün görüntülerinin erkekler evine verilmesiyle birlikte yaşananları unutma kararı alan Onur, gelin adaylarının bulunduğu eve giderek Aycan’a destek oldu. Aycan’ı affettiğini söyleyen Onur, aldığı köpeğin adını “On-Ay” koyarak Aycan’a karşı hala bir şeyler hissettiğini saklamadı. Haftanın önemli görüntülerinin yer aldığı fragmanda “Gururum umurumda değil, seviyorum” diyen Aycan’a sarılan Onur, onun yokluğunda evde yaşadıklarını anlattı.

KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Yarışmaya yeniden katılma kararı alan Melis ile Altuğ’un elenme adayları arasında yer aldığı haftada birinci seçilen isimler Adnan ve Didem ikilisi oldu. Çiftin arasında yapılan oylamada daha yüksek oy alan adayın evini koruma altına alacağının açıklanmasının ardından Melis ve Altuğ’un kaderi, Ad-Did ikilisinin oylamasına kaldı. Didem’in birinci seçilmesiyle birlikte yarışmaya veda eden kişi Altuğ olurken damat adayını teselli eden Seda Akgül, “Sen hazır olduğunda aşk sana gelir” diyerek üzülmemesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler