Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur final gecesi

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Nefeslerin tutulduğu eleme gecesi dün akşam gerçekleştirildi

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur final gecesi

Kanal D'nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da haftanı finali gerçekleştirildi. Böylece Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu.


Dün akşam gerçekleştirilen Kısmetse Olur finalinde elenen Gizem oldu.

Heyecan dolu final gecesinde gelin ve damat adayları arasında yüksek gerilim vardı. Sibel ve Tuğçe arasındaki Gökhan krizi devam ederken dün akşam bir kişi yarışmaya veda etti. Yapılan oylama sonucunda damat adaylarından Barış ve Gizem son ikiye kaldı. Barış 3 oy, Gizem 4 oy oldu. Didem ve Onur ise haftanın birincileri olarak çeki bölüştüler. Zarfın içinden çıkan sonuca göre Kısmetse Olur'da birinciliği alan evi koruyabilecekti. Didem ve Onur arasında yapılan oylama sonucunda en çok oyu alan isim Onur oluyor ve Kısmetse Olur'da bu hafta Gizem elendi.
kısmetse olur
Kanal D ekranlarının nefes kesen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dünkü bölümde çalan siren sesi, tekrardan tüm adaylara korku saçıyor. Çalan siren sesinin ardından Didem'in hıçkıra hıçkıra ağlaması ve Adnan'ın eve veda ediyor olarak gözükmesi izleyicilerin kafasında soru işareti yarattı. Bir süre ortalarda kaybolan damat adayı, eve döndüğün gülerek şaka yaptığını ifade etse de hem damat adaylarının hem de program sunucusu Seda Akgül'ün tepkisine neden oldu. Hafta içi tanıma yolunda olduğu gelin adayının kıyafetine tepkisini yumurta atarak gösteren Adnan, ihtar aldı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv