Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı çıktı mı? Kırmızı Oda'da neler oldu?

Kırmızı Oda 19. bölümü ile ekranlara geldi. Bu hafta neler yaşandı? Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı çıktı mı? Kırmızı Oda'da neler oldu?

Kırmızı Oda 19. bölümü ile TV 8 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Sevilen dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitledi. Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada yer alacak.

Kırmızı Oda 19. bölüm özeti

‘Kırmızı Oda’nın son bölümünde Selvi (Sema Keçik) hayallerinin peşinden gitme kararı alırken; Rıza’dan (Rıza Nalbantoğlu) kalan parasını hayır işlerinde harcamaya karar vermiş ve Doktor Hanım da ona desteğini esirgemeden önerilerde bulunmuştu. Beklemekten yorulan Boncuk (Burcu Biricik) Doktor Hanım’a içine dökerken; Sadık (Onur Bilge) Doktor Hanım’ın talimatıyla eşine karşı daha anlayışlı olmaya başlamıştı. Can’ın Boncuk’un evinin önünde göründüğü sahne sosyal medyada uzun süre konuşuluşmuş ve hakkında pek çok paylaşım yapılmıştı. Kumru (Aslıhan Gürbüz) birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı korkunç olaydan sonra travmatikleşen yarasını gözyaşları içinde Doktor Hanım’la paylaşmıştı. Doktor Ayşe istifasını verince Doktor Piraye ve Doktor Deniz ani kararın sebebini anlamaya çalışmıştı. 

Kırmızı Oda 18. bölüm özeti

Selvi (Sema Keçik), geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk’un (Burcu Biricik) gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım’la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can’la kurduğu arkadaşlığı anlatır. Birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım’ı endişelendirir. Gittikçe daha kötü bir ruh haline bürünen Doktor Ayşe kritik kararını Doktor Hanım’la paylaşır.

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler