Kara Sevda 73. bölüm fragmanı çıktı mı? Kara Sevda'da neler oldu

Kara Sevda 72 bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide yine nefesler tutuldu. Finale az bir süre kala son bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Kara Sevda 73. bölüm fragmanı çıktı mı? Kara Sevda'da neler oldu

Star TV'nin oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizisi Kara Sevda 72. bölümle izleyicilerle buluştu. Finale son 2 bölüm kalırken yaşananlar yine herkesi ekrana kilitledi. Emir, Kemal ve Nihan'ın mutluluğunu bozmak için elinden geleni yaptı. Zeynep ise büyük bir acı yaşadı... Kara Sevda 73. bölüm fragmanı da yayınlandı

Kara Sevda 73. bölüm fragmanı


Kara Sevda 72. bölümde özeti

Kemal ve Nihan için düğün sonrasında kavuşma anı gelmiştir; sonunda tam anlamıyla bir aile olmanın tadını çıkarırlar. Kemal, babalığın hazzını doyasıya yaşarken Nihan, Kemal’e kavuşmanın mutluluğu içindedir. Yıllardır verdikleri mücadelede iki âşık için artık her şeyi geride bırakma zamanıdır. Emir, hayatının en büyük kaybını yaşarken, bunun sorumlusu olarak gördüğü Kemal’i kalbinden vurmak için harekete geçer.

Baş düşmanı ile olan bitmeyen savaşında Emir’in içindeki intikam duygusu hiç olmadığı kadar yoğundur. Emir, Kemal’e son hamlesini yaptığında Mehmet üzerinden planladığı kurgu umduğu gibi sonuçlanmayacak ve kendisi için geri dönülmez sürecin başlangıcı olacaktır. Çember gitgide daralırken Emir için karar verme zamanı gelir. Emir, imzasını atacak bir intikam planını devreye sokar. Emir, kaçmadan önce Deniz'i son kez görmeye karar verir. Kemal ise Emir’in son çare olarak kaçacağından emindir. Emir, dünyanın öteki ucuna gitse de peşini bırakmaya niyeti yoktur. Ama Emir buna rağmen Deniz’le vedalaşmak için hayatının en büyük riskini alır. Emir, herkes evdeyken kızını görmenin cüretkâr bir yolunu bulur.  Kemal aralarındaki nefes kesen kovalamacada hiç olmadığı kadar Emir’e yaklaşır. Emir’in cevabı, ‘başlatmadığı’ bu savaşı bitirmek için Kemal’e gecikmiş bir evlilik hediyesi sunmak olacaktır.

Kara Sevda 71. bölüm özeti

Leyla’nın son anda Asu’nun ölümcül hamlesinin önüne geçmesinin bedeli olur. Leyla tutuklu yargılanır. Kemal ise hem Leyla için, hem de Emir’e hak ettiği cezayı vermek için elinde tuttuğu tüm delilleri savcılığa teslim eder.  Nihan ile Kemal düğünlerini ertelemişken, Leyla’nın tutukevinden yazdığı mektup her şeyi değiştirir. Yaşananlardan sonra tek tesellisi Nihan’la Kemal’in düğünün ertelenmesi olan Emir’in sevinci kısa sürer.  Emir düğünü ertelemek için hamleleri arka arkaya sıralarken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, önce Emir’i sonra Kozcuoğlu Holding’i yakacak bir aleve dönüşecektir.  Kemal, düğünlerinin kusursuz olması için bütün önlemleri alırken, yaklaşan tehlikeyi Nihan’a hissettirmemeye kararlıdır. Emir ise Kemal’in karşısına bambaşka bir planla çıkmaya hazırlanmaktadır. Sevdiği adamın karanlık tarafına nikah gecesinde şahit olan Zeynep, Emir’in ağbisinin düğün gecesi bir felakete imza atmasını engellemek için Emir’i mercek altına alır. Emir düğünü imkansız kılmak için son dokunuşu bizzat yapar ve Kemal’in yiyeceği en ağır vurgunu hazırlar. Kemal adım adım kendi sonuna yaklaşırken, Nihan Kemal’in yokluğunu fark eder. Hayatla ölüm arasında gidip gelen dakikalarda, bir yanda sonsuz mutluluğu aralayacak kapı; bir yanda da cehennemi çağıracak bir karanlık beklemektedir.

Burak Özçivit kimdir?
kara sevda burak özçivit
 (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.

Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vaat eden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyaz perdeye dönmüştür. 2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevda dizisinde rol almaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv