Kara Sevda 71. bölüm fragmanı - Kara Sevda'da mutlu sona doğru!

Kara Sevda 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal ve Nihan sonunda hedeflerine ulaşacak mı? İşte yeni bölüm tanıtımı

Kara Sevda 71. bölüm fragmanı - Kara Sevda'da mutlu sona doğru!

Star TV'nin fenomen dizisi Kara Sevda finale doğru yaklaşıyor. Son bölümlerinin yayınlandığı Kara Sevda 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Kemal ve Nihan'ın sonunda isteklerine kavuştuğu ve evlendikleri görülüyor.


Kara Sevda 71. bölüm fragmanı​

Leyla’nın son anda Asu’nun ölümcül hamlesinin önüne geçmesinin bedeli olur. Leyla tutuklu yargılanır. Kemal ise hem Leyla için, hem de Emir’e hak ettiği cezayı vermek için elinde tuttuğu tüm delilleri savcılığa teslim eder.  Nihan ile Kemal düğünlerini ertelemişken, Leyla’nın tutukevinden yazdığı mektup her şeyi değiştirir. Yaşananlardan sonra tek tesellisi Nihan’la Kemal’in düğünün ertelenmesi olan Emir’in sevinci kısa sürer.  Emir düğünü ertelemek için hamleleri arka arkaya sıralarken, Kemal’in savcılığa sunduğu belgeler, önce Emir’i sonra Kozcuoğlu Holding’i yakacak bir aleve dönüşecektir.  Kemal, düğünlerinin kusursuz olması için bütün önlemleri alırken, yaklaşan tehlikeyi Nihan’a hissettirmemeye kararlıdır. Emir ise Kemal’in karşısına bambaşka bir planla çıkmaya hazırlanmaktadır. Sevdiği adamın karanlık tarafına nikah gecesinde şahit olan Zeynep, Emir’in ağbisinin düğün gecesi bir felakete imza atmasını engellemek için Emir’i mercek altına alır.
Emir düğünü imkansız kılmak için son dokunuşu bizzat yapar ve Kemal’in yiyeceği en ağır vurgunu hazırlar. Kemal adım adım kendi sonuna yaklaşırken, Nihan Kemal’in yokluğunu fark eder. Hayatla ölüm arasında gidip gelen dakikalarda, bir yanda sonsuz mutluluğu aralayacak kapı; bir yanda da cehennemi çağıracak bir karanlık beklemektedir.

Kara Sevda 71. bölüm 2. fragmanı​



Kara Sevda 70. bölümde neler olmuştu?
Kemal Emir’e diz çöktürtmenin, Nihan yıllardır süren esaretten kurtuluşunun tadını çıkarır. Kemal’in Emir’i seçeneksiz bırakması sonucunda yıllardır hayalini kurdukları gün gelir; Nihan ile Emir boşanır.  Emir hayatındaki en değerli varlık olan Nihan’ı düşmanına bırakmamaya kararlıdır. Emir Kemal’i can evinden vuracak bir plan için düğmeye basar. Bu planın merkezi artık kaybedecek bir şeyi kalmayan Asu olacaktır.  Emir’in teklifini kabul eden Asu zehrini akıtmak için hazırlıklara başlar. Asu için planın en zor kısmı intikam ateşi ile yanarken sabretmek olacaktır.  Eline geçen görüntülerin altında ezilen Zeynep sonunda kararını verir. Zeynep’in bu kararı Kemal ve Emir arasındaki ezeli savaşta tüm dengeleri değiştirecektir. 
Emir ise elindeki hançeri Kemal’in kalbine saplamak için pusuda beklemektedir.  Emir’in ataklarının bitmediğinin farkında olan Nihan’a gelen not, Nihan’ın bütün hayatının akışını asla değişmeyecek şekilde sabitler. Nihan, Kemal’in hayatını kurtarmak için çıktığı yolculukta, kendi hayatının da sonsuza kadar değişeceğini çok geç anlayacaktır. Kemal ve Nihan mutlu sona yaklaşmışken Emir ellerini kirletmekten çekinmez. Artık bu savaş sona doğru ilerlerken, Emir’in her hamlesi acımasız ve keskindir. Tüm tehlikeleri saklayan gecenin zifirini karanlığını dağıtmak için Kemal yola koyulduğunda, ok yaydan çıkmış olacaktır. 

Kara Sevda 69. bölümde neler oldu?
Kara Sevda 71. bölüm fragman
Nihan, Leyla’nın düğününden eve döndüğünde kendisini bekleyen Emir’i bulur. Kemal’le düğünde geçirdiği mutlu anlar Nihan için kabusa dönüşür. Emir’in öfkesi kontrol edilemez hale geldiğinde Vildan bu duruma seyirci kalmaz. Emir’in bu tepkiye cevabı ise Vildan’ı tereddütsüz kapı dışarı etmek olacaktır.  Nihan’ın yaşadıklarını öğrendiğinde, Kemal Emir’in karşısına çıkar. Ancak ne Emir Nihan’ı bırakır, ne Kemal Nihan’dan vazgeçer. İki ezeli düşmanın savaşından tek bir galip çıkacaktır. Kemal elindeki delille birlikte, Kozcuoğlu Holding’i bitirmek için harekete geçer. Kemal’in arka arkaya gelen hamlelerinden sonra Emir’in çöküşün eşiğindeki Kozcuoğlu Holding için hata yapma şansı kalmaz. Nihan’ın başkanlık edeceği yönetim kurulu toplantısı Emir'in hayatındaki en kritik toplantıya dönüşecektir. Bu toplantıya Nihan ne pahasına olursa olsun katılmamalıdır. Öte yandan Nihan’ın yokluğu, Emir’le Zeynep’i sürpriz bir şekilde aynı evde buluşturacaktır.  Zeynep geçmişin tozlu raflarında uzun süredir bekleyen bir kutuyu açar. Zeynep’in ellerinde artık Emir’i sonsuza dek hapse yollayacak bir bilet vardır. Zeynep’i hayatının en önemli kararı beklemektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv