Kara Sevda 70. bölüm fragmanı çıktı! Kara Sevda'da sürpriz!

Kara Sevda 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal ve ailesi Nihan'ı istemeye gidiyor...

Kara Sevda 70. bölüm fragmanı çıktı! Kara Sevda'da sürpriz!

Star TV'de ekranlara gelen Kara Sevda yine bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kara Sevda 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Kemal ve ailesi Nihan'ı istemeye gidiyor. Nihan ve Kemal ikilisi evlilik yolunda ilk adımı atıyor...


Kara Sevda 70. bölüm fragmanı​


Kara Sevda 70. bölüm 2.fragmanı​


Kara Sevda 69. bölümde neler oldu?

Nihan, Leyla’nın düğününden eve döndüğünde kendisini bekleyen Emir’i bulur. Kemal’le düğünde geçirdiği mutlu anlar Nihan için kabusa dönüşür. Emir’in öfkesi kontrol edilemez hale geldiğinde Vildan bu duruma seyirci kalmaz. Emir’in bu tepkiye cevabı ise Vildan’ı tereddütsüz kapı dışarı etmek olacaktır.  Nihan’ın yaşadıklarını öğrendiğinde, Kemal Emir’in karşısına çıkar. Ancak ne Emir Nihan’ı bırakır, ne Kemal Nihan’dan vazgeçer.

İki ezeli düşmanın savaşından tek bir galip çıkacaktır. Kemal elindeki delille birlikte, Kozcuoğlu Holding’i bitirmek için harekete geçer. Kemal’in arka arkaya gelen hamlelerinden sonra Emir’in çöküşün eşiğindeki Kozcuoğlu Holding için hata yapma şansı kalmaz. Nihan’ın başkanlık edeceği yönetim kurulu toplantısı Emir'in hayatındaki en kritik toplantıya dönüşecektir. Bu toplantıya Nihan ne pahasına olursa olsun katılmamalıdır.
Kara Sevda 70. bölüm fragmanı

Öte yandan Nihan’ın yokluğu, Emir’le Zeynep’i sürpriz bir şekilde aynı evde buluşturacaktır.  Zeynep geçmişin tozlu raflarında uzun süredir bekleyen bir kutuyu açar. Zeynep’in ellerinde artık Emir’i sonsuza dek hapse yollayacak bir bilet vardır. Zeynep’i hayatının en önemli kararı beklemektedir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler