Kara Sevda 62. bölüm fragmanında sürpriz! Gizem Karaca Kara Sevda'da

Kara Sevda yeni bölümüyle yine heyecan fırtınası estirecek. Diziye yeni bir isim daha katılacak. İşte detaylar

Kara Sevda 62. bölüm fragmanında sürpriz! Gizem Karaca Kara Sevda'da

Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Kara Sevda 62. bölüm fragmanı çıktı. Yeni bölümde diziyi takip edenlere bir de sürpriz var. Diziye yeni bir isim daha katılıyor. Ünlü oyuncu Gizem Karaca komser rolüyle diziye dahil oldu.  Karaca dizide Komser Mercan karakterine hayat verecek.


KARA SEVDA 62. BÖLÜM FRAGMANI


KARA SEVDA 62. BÖLÜM ÖZETİ

Geçen hafta Kemal ve Nihan'ın yatak odasında karşılaştığı şok manzara sonrası eve polis ekipleri geliyor. Ahu'nun öldürülmüş olabileceğini araştıran polise takviye olarak olay yerine komser gelir. Komser Mercan kendisini tanıttıktan sonra Nihan, Kemal'e "Hiç tekin değil" diyerek uyarır. Mercan evdeki bıçağın eksik olduğunu söyleyerek Kemal'den şüphelendiğini ortaya koyar. Kemal "Benden mi şüpheliyorsunuz" derken Mercan ise "Tabiki şüpheliler arasındasınız" şeklinde cevap verir. Nihan ise komserden şüphe duymaya devam eder.

KARA SEVDA 62. BÖLÜM 2. FRAGMANI


KARA SEVDA 61. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Sevilen dizide bu hafta; Zeynep vurulduktan sonra vuranın Nihan'ın annesi olduğu kesinleşti. Mahkemeye çıkan Vildan, Zeynep'in şikayetçi olmamasıyla serbest kaldı. Kemal ile Nihan ise Ozan'ı gerçekten kim öldürdüğünü anlayabilmek için uğraşırken Zeynep yalanlarına devam ederek Ozan'ı öldürdüğünü inkar etmeye başladı. Ozan cinayetinde Zeynep'in yanında olan abisi Tarık da ifşa olacağını düşünerek panik içerisine girer. Kemal ve Nihan Ozan cinayetinin peşini bırakmaz ve sonuna kadar araştırmakta kararlıdır.

GİZEM KARACA KİMDİR?
GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor.

Kariyeri
İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır. Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde başrol oynadı. Film 21 Kasım'dan itibaren vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynadı. Ancak dizi, 17 Haziran 2015'te sona erdi. 2017 de İçimdeki Fırtına dizisinde rol almaya başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv