İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin'de son gelişmeler

İstanbullu Gelin 15 . bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar

İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin'de son gelişmeler

Star TV'nin iddialı yapımlarından biri olan İstanbullu Gelin geçen hafta 14. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi takipçilerini yine ekrana kilitlemişti. Şimdi gözler yeni bölüm fragmanında.  İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanı da yayınlandı. 
 

İstanbullu Gelin 15. bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin 14. bölüm özeti

2 Haziran'da ekranlara gelen bölümde; Süreyya, Faruk’u Begüm’ün evinde görünce merakla bir açıklama bekler. Faruk ise artık her şeyi anlatmak için doğru zamanın geldiğini düşünmektedir. Begüm’ün müdahalesi ile ortamdaki gerilim çözülür. Murat yürüyememe ihtimali nedeniyle içine kapanmıştır.
Esma ise kaza sonrasında üzerlerinde dolaşan uğursuzluğu savuşturmak için kurşun döktürür. Adem, Dilara ile ciddi düşündüğünü kanıtlamak için Dilara’yı annesi ile tanıştırır. Bu sırada Süreyya’da Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrenir. İki eski dost arasında söylenen yalandan kaynaklanan büyük bir güven sorunu oluşur. Süreyya’nın Dilara’yı affetmesi kolay olmayacaktır. İpek ise Fikret ile Adem ortaklığından tedirgindir, Faruk’la konuşmaya karar verir. Faruk, Adem ile ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda kaçak mazot işini öğrenerek hamlesini yapar. Adem’in filosuna yapılan baskın sonucunda Adem gözaltına alınır. Adem’in hamlesi ise yeni olaylara gebedir.

Geçen hafta İstanbullu Gelin'de neler oldu?

26 Mayıs 2017 Cuma akşamı saat 20:00'de ekranlara gelen bölümde Faruk tüm aileyi etkileyecek bir karar alıyor. Aslı Enver ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı dizide Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düştü. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damla oldu. Aileyi derinden sarsacak bir karar alacak. Kararın etkisi dalga dalga yayılırken gelen acı haberle Boranlar yıkıldı. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaştı.  Herkes Süreyya’nın gerçekleri ne zaman öğreneceğini merakla bekliyor. Tüm yaşananlardan sonra Faruk, Süreyya ile beraber konaktan ayrılmaya karar veriyor. Ancak buna en çok üzülen kişi çok tehlikeli sularda yüzen İpek oluyor. Faruk’un aldığı bu kadar herkesi bir hayli sarsarken bir anda aileye çok kötü bir haber geliyor ve Murat çok ciddi bir kaza yapıyor. Gelen haberler de pek iyi değil. Süreyya ise her ne kadar güçlü durmaya çalışsa da daha fazla güçlü duramayacağı çok tuhaf bir tablo ile karşı karşıya kalıyor. Süreyya, Begüm ve Faruk hakkında ne düşünecek? Gerçekleri Süreyya’ya Faruk mu söyleyecek yoksa kendisi hiç de hoş olmayan bir şekilde mi öğrenecek? Süreyya, Begüm’e iyiden iyiye bağlanmaya başlamışken gerçekleri öğrendiğinde neler olacak? Faruk’un içinde Begüm ile alakalı yeni bir şeyler canlanmaya başlayacak mı? Tüm bunlar olurken içten içe kocasının ağabeyine aşık olan İpek ortalığı karıştıracak yeni hamleler yapacak mı? Tüm bu sorular yeni bölümde cevap buluyor.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra’da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye'den Londra'ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul’a taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. Aslı Enver, 2007 – 2011 yılları arasında "Kavak Yelleri" adlı dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan, Sarp Apak ile birlikte başrolde oynadı. 2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı. Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.
Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi. 26 Ağustos 2015 tarihinde boşandıklarını duyurdular. Şimdilerde ünlü popçu Murat Boz ile aşk yaşıyor.

Aslı Enver, 2014 yılında "Bana Artık Hicran De" adlı dizide; Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrol oyunculuğunu üstlenmiştir. Dizi'nin geniş oyuncu kadrosunda Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar gibi ünlü isimler yer almaktadır. 15 Ocak 2016 tarihinde vizyona giren ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde oynadı. Şu an Kış Güneşi isimli dizide rol alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler