İstanbullu Gelin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin'de neler oldu?

İstanbullu Gelin 12. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizi izleyenlerini yine ekrana kilitlemeyi başardı.

Özcan Deniz ve Aslı Enver'li kadrosuyla kısa sürede beğeni toplayan Star TV'de ekranalara gelen İstanbullu Gelin 12. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizide Faruk gerçeklerle yüzleşti... İstanbullu Gelin 13. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


İstanbull Gelin 12. bölüm özeti

Süreyya’nın kanaması Faruk’u perişan eder. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret’in arası gerilir. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın olur. İpek yaşanan tüm karmaşaya rağmen Süreyya’nın üzerine oynamaya devam etmektedir. DNA sonucu ile yüzleşmeye çalışan Esma ise büyük bir kasırganın yaklaştığından emindir.

Geçen hafta neler oldu?
Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktadır. Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvar.

10. bölümde neler oldu?
İstanbullu Gelin 13. bölüm fragmanı
Begüm’ün yıllar sonra geri dönmüş olması Faruk’ta soru işaretleri oluşturmuştur. Begüm’ün ise anlatacakları vardır. Ancak öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engellemiş olur. Süreyya, Begüm ile Faruk’un eski arkadaş olduğunu zannetmektedir. İpek ise açılışta yine ortalık karıştıracak bir koz elde etmiştir. Senem, Süreyya’yı kaybetme korkusu nedeniyle Esma’ya teslim olur. Esma ise Senem’i köşeye sıkıştırmanın hazzını yaşamaktadır. Fikret, Adem’in desteği ile İpek’in istediği evi satın alarak karısının gözünde kendisini kurtarmaya çalışmaktadır. Bade’nin hayatını kurtaran Asiye ve Nurgül bu durumu Boran ailesinden gizlemeye karar verirler. Fakat genç kızın evlendirileceği için intihar ettiğini öğrenen Süreyya harekete geçer. Yine Esma ile karşı karşıyadır. Faruk ise evin içerisinde artık denge sağlamaya çalışmaktan yorulmuştur ve bazı hatalar yapmaktadır. Faruk’un aileyi bir arada tutmak için hazırladığı organizasyonda konağa gelen sürpriz misafir ise Boranlarda yeni bir gerilime neden olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler