İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı çıktı mı? İstanbullu Gelin'de neler oldu?

İstanbullu Gelin 11. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan dizide yeni fragman da yayınlandı

İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı çıktı mı? İstanbullu Gelin'de neler oldu?

Star Tv'de ekranlara gelen ve başrollerinde Özcan Deniz ile Aslı Enver'in olduğu stanbullu Gelin 11. bölümüyle izleyici karşısına geçti. Kısa sürede beğeni toplayan dizide Emir'in ziyareti konağı sarstı... İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı da çıktı. Yayınlandığında burada olacak.

İstanbull Gelin 12. bölüm fragmanı


İstanbullu Gelin 11. bölüm özeti
Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktadır. Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvar.

10. bölümde neler oldu?

Begüm’ün yıllar sonra geri dönmüş olması Faruk’ta soru işaretleri oluşturmuştur. Begüm’ün ise anlatacakları vardır. Ancak öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engellemiş olur. Süreyya, Begüm ile Faruk’un eski arkadaş olduğunu zannetmektedir. İpek ise açılışta yine ortalık karıştıracak bir koz elde etmiştir.  Senem, Süreyya’yı kaybetme korkusu nedeniyle Esma’ya teslim olur. Esma ise Senem’i köşeye sıkıştırmanın hazzını yaşamaktadır. Fikret, Adem’in desteği ile İpek’in istediği evi satın alarak karısının gözünde kendisini kurtarmaya çalışmaktadır. Bade’nin hayatını kurtaran Asiye ve Nurgül bu durumu Boran ailesinden gizlemeye karar verirler. Fakat genç kızın evlendirileceği için intihar ettiğini öğrenen Süreyya harekete geçer. Yine Esma ile karşı karşıyadır. Faruk ise evin içerisinde artık denge sağlamaya çalışmaktan yorulmuştur ve bazı hatalar yapmaktadır. Faruk’un aileyi bir arada tutmak için hazırladığı organizasyonda konağa gelen sürpriz misafir ise Boranlarda yeni bir gerilime neden olur.

İstanbullu Gelin 9. bölüm özeti
Begüm’ü görüp görmediğinden emin olamayan Faruk’un kafası karışmıştır. Begüm ise gördüğü manzara karşısında kendini çaresiz hissetmektedir. Fikret’in almak istediği evin Esma ve Faruk tarafından tepkiyle karşılanması hem İpek hem de Fikret için kırılma noktası olur. Senem çaresizlikle attığı adım neticesinde daha büyük bir girdabın içine girer. Müzik okulunun açılışında Süreyya mutluluktan uçuyorken, Faruk’u büyük bir sürpriz beklemektedir.
İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv