İsimsizler 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de neler oldu?

İsimsizler 8. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizide neler oldu? İşte detaylar

İsimsizler 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de neler oldu?

Kanal D'de ekranlara gelen yeni dizi İsimsizler 8. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Fatih ve ekibi örgütün peşinden Suriye'ye gitti... İsimsizler 9. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak...


İsimsizler 8. bölüm özeti

Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçerler. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ya geri dönecekler ya da hayatları pahasına Suriye’nin ölümcül bölgelerinde teröristlerle mücadele edeceklerdir. Türkiye’den kaçan Sinan ise paralel yapının hain emelleri için Gözcü ile buluşur. Bu arada Elif, Otto’nun ajan olup olmadığını anlamak için tehlikeli bir oyuna girişecektir. Elif’in Fatih ile konuşmasına tanık olan Yıldız ise hayatının şokunu yaşayacaktır. 

İsimsizler'de geçen hafta neler olmuştu?

Fatih, bir yandan namlusunun ucundaki Afran’ın öz amcası olmasının şokunu yaşarken diğer yandan da Sawer’in kendisini bıraktığı ikilem arasında kalır. Köydeki mücadele ise kıran kırana sürmektedir.Cezaevinde bulunan Ahmet, bebeğini kaybettiğini öğrenince çılgına döner. Cezaevine hakim olan paralel yapı, Ahmet’e büyük bir kumpas daha kurar. Virankaya’da bütün bunlar yaşanırken, Gözcü başkentteki kanlı planının son aşamasının düğmesine basar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler