İsimsizler 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de neler oldu

İsimsizler 3. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizi nefes kesti. İşte son gelişmeler...

İsimsizler 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de neler oldu

Kanal D'de yayınlanmaya başlayan ve ilk ekranlara gelen bölümleriyle beğeni toplayan İsimsizler 3. bölümüyle izleyiciyle buuştu. Sevilen dizide bu hafta Murat'ı kurtarmak için nefes kesen bir operasyon düzenlenir... İsimsizler 4. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

İsimsizler 3. bölüm özeti

Fatih’in liderliğinde İsimsizler ekibi sınırın ötesinden gelen Kürşad’ın telefonuyla yeni bir şok yaşar. Murat, istihbaratın alınması için kendini feda etmiş ve terör örgütünün eline düşmüştür. İsimsizler ise onu oradan kurtarmak için harekete geçer. İlçede kalan Ahmet ise, canlı bomba saldırı girişiminin perde arkasını araştırır. Mahmut’un evinde yapılan aramada paralel yapıya dair Sinan’ı rahatsız eden bulgulara ulaşılır. Ağır işkence altındaki Murat geçmişinin sırlarıyla birer birer yüzleşirken, Murat’ı içinde bulunduğu cehennemden kurtarmak İsimsizler için hiç de kolay olmayacaktır...
Önceki bölümde neler olmuştu?

Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayın perde arkasını araştırırlar. Kaymakam suikastinde kullanılan bombayı araştıran Olcay, ucu uluslararası güçlere uzanan ilginç bağlantılara ulaşır.Virankaya’ya yapılan saldırı püskürtülmüştür. Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayın perde arkasını araştırırlar.  Otto ve Sawer ise devletin içine sızan kriptoların da başrolde yer alacağı, halkı devlete karşı kışkırtacak korkunç bir plan hazırlığı içindedirler. Tam da bu sırada Kürşat’a sınır ötesinden gelen bir mesaj, Kürşat ve Murat’ı, sonu büyük tehlikelerle dolu olan bir yolculuğa çıkarır.

Oyuncular

Oyuncular: Uğur Güneş (Fatih), Bülent Alkış (Dayı), Sedat Mert (Olcay), Taner Ertürkler (Ahmet), Volkan Keskin (Kürşad), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Sera Kutlubey (Seher) ve Algı Eke (Elif)

Bülent Alkış kimdir?

Dizi ve sinema oyuncusu olan Bülent Alkış, 1974 İzmir doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarından mezun olan Alkış, 1992 yılında Konak Belediye Tiyatrosu ile İzmir’de sahne çalışmalarına başladı. Tiyatroya Alamanya’dan Bir Yar Gelir Bizlere oyununda postacı rolü ile merhaba dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv