İsimsizler 13. bölüm fragmanı çıktı mı? İsimsizler'de son durum

İsimsizler 12. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizi yine herkesi ekrana kilitledi. Yeni bölümde neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

İsimsizler 13. bölüm fragmanı çıktı mı? İsimsizler'de son durum

Kanal D'de yayınlanan İsimsizler 12. bölüm ile izleyicilerle buluştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizide bu hafta Fatih, Yıldız’ı bulmak üzere sınırın diğer tarafında ekibiyle buluşurken Afran ise Gözcü’nün emriyle kızını vurmak üzere yanına gider.... İsimsizler 13. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak...

İsimsizler 12. bölüm özeti


Sinan, sınırı geçmekte olan Fatih’i vurmak üzeredir ki karşısına hiç hesaplamadığı büyük bir engel çıkar. Savcı Zeki ve Sinan bir kere daha Fatih’i ellerinden kaçırırlar. Fatih, Yıldız’ı bulmak üzere sınırın diğer tarafında ekibiyle buluşurken Afran ise Gözcü’nün emriyle kızını vurmak üzere yanına gider. Ancak Yıldız orada değildir. Bir tarafta Fatih ve ekibi diğer tarafta Afran, Gözcü’nün adamlarından önce Yıldız’a ulaşmak için büyük bir mücadele verirler. Ancak karşılarında büyük bir engel daha vardır; Berfin. Acımasız yüzüyle bir kere daha Fatih’in karşısına çıkan Berfin ise kendini kurtarmak için Yıldız’ı feda etmeyi göze alacaktır.

İsimsizler 11. bölüm özeti

Berfin kardeşi Dicle’yi almak için her yolu denemektedir. Son bulduğu çare ise Fatih’i can evinden vurur. Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zeki’nin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatih’in makamında olmaması en büyük avantajları olur. 
İsimsizler 10. bölüm özeti

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur.  Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar. Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv