İsimsizler 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de son durum

İsimsizler 10. bölümle ekranlara geldi. Nefes kesen dizide neler oldu, neler yaşandı, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

İsimsizler 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İsimsizler'de son durum

Kanal D'de ekranlara gelen İsimsizler 10. bölümüyle yayınlandı. Kısa sürede beğeni toplayan dizide dayı ölüm kalım mücadelesi verdi... İsimsizler 11. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak...

İsimsizler 10. bölüm özeti

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur.  Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar. Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.

İsimsizler 9. bölüm özeti
Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar. Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz! Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer. Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir.  Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz! 

İsimsizler 8. bölüm özeti

Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçerler. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ya geri dönecekler ya da hayatları pahasına Suriye’nin ölümcül bölgelerinde teröristlerle mücadele edeceklerdir. Türkiye’den kaçan Sinan ise paralel yapının hain emelleri için Gözcü ile buluşur. Bu arada Elif, Otto’nun ajan olup olmadığını anlamak için tehlikeli bir oyuna girişecektir. Elif’in Fatih ile konuşmasına tanık olan Yıldız ise hayatının şokunu yaşayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv