İçerde 36. bölüm fragmanı çıktı mı? İçerde'de neler oldu?

İçerde 35. bölümüyle izleyenleri ekran başına topladı. Fenomen dizide yaşananlar yine heyecanı üst seviyelere taşıdı. Yeni bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler oldu? İşte detaylar

İçerde 36. bölüm fragmanı çıktı mı? İçerde'de neler oldu?

Show TV'nin fenomen dizisi İçerde 35. bölümüyle ekrana geldi. Diziyi izleyenler yine ekrana kilitlendi.  Bu hafta Yusuf Müdür'ün ölümüyle Sarp büyük bir şok yaşar. Celal ise intikam peşindedir... İçerde 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak gelecek haftanın ilk sahnesi yayınlandı.


İçerde 36. bölüm ilk sahnesi


İçerde 35. bölüm özeti;

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

Büyük kavuşma

34. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarp ve Mert’in müthiş düellosu ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlandı. Fakat iki karşıt cephenin içine girdiği bu savaşta her şey Celal’in Füsun’u kaçırması ile farklı bir boyuta taşındı. Annesi Füsun’un, Celal tarafından kaçırıldığını öğrenen Sarp hemen harekete geçti. Tüm gerçeklerden habersiz olan iki kardeş yeniden karşı karşıya geldi. Annesini kurtarmak için Mert’le birlikte hareket eden Sarp’ı yolun sonunda büyük bir tehlike bekledi. Polis olduğu ortaya çıktıktan sonra ilk defa Celal ile karşı karşıya gelen ve ondan hiçbir sözünü sakınmayan Sarp, kendini savaşın tam ortasında buldu. Celal ve Sarp arasındaki hesaplaşmada Celal’in “Yusuf Müdür”ü vurduğu final sahnesi izleyenleri şok etti.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor. 

Geçen hafta neler oldu?

Celal, kızını, Melek’ini elinden alan Kudret’i hemen öldürmek yerine ona acı çektirmeye kararlıdır. Ancak işler istediği gibi gitmez ve Yusuf Müdür ile ekibi karşılarına çıkar. İki ezeli düşmanı ve aynı zamanda da iki suçluyu bir arada yakalayan Yusuf Müdür, Kudret’i tutuklar. Celal, Kudret'le arasındaki husumeti sona erdirmek için tehlikeli bir yola başvuracaktır. Bugüne kadar polis olarak bilindiği için Celal’in tüm adamlarının gözünde düşman olan Mert, artık Celal’in dışında hükmü geçecek tek kişidir. Mert’le çalışmak zorunda olan Sarp’ı oldukça zorlu günler bekliyordur. Artık kendini ele vermemesi gereken tek kişi Sarp’tır. Sevdiği kadının kaybının ardından yasını bile tutamayan Sarp’ın içinde, hiç beklemediği bir anda kardeşi Umut’a ulaşmak için bir umut ışığı doğmuştur. Melek, ardında Umut’la ilgili bir kaset bırakmıştır. Ancak Sarp’ın hayata tutunma sebebi olan bu kasetten tek haberdar olan Sarp değildir.
İçerde 36. bölüm fragmanı çıktı mı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler