İçerde 31. bölüm fragmanı yayında! İçerde'de Melek öldü mü?

İçerde 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede fenomen olan dizide yine bomba gelişmeler var.

İçerde 31. bölüm fragmanı yayında! İçerde'de Melek öldü mü?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi İçerde bu hafta da bomba gibi geliyor. İzleyenleri ekrana kilitleyen dizinin tanıtımları nefes kesti.  İçerde 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Gerçekler ortaya mı çıkıyor, Melek ölüyor mu? Bu soruların yanıtı bu hafta belli olacak.
 

İçerde 31. bölüm fragmanı


İlk fragmanda; Eve gelen Sarp ağlamaktadır. Annesinin sorularını yanıtsız bırakan Sarp " Anne Melek öldü. Ben hiç birşey yapamadım." der. Melek'in ölüp ölmediği yeni bölümde en çok merak edilen nokta olacak.

İçerde 31. bölüm fragmanı 2


İkinci fragmanda ise şok eden bir sahne yayınlandı. Polisin içindeki Celal'in adamı Mert, müdürün talimatıyla yakalanıp merkeze getirilir. Herkesin ortasına getirilen Mert için müdür " Mert denen bu şerefsiz Celal Duman'ın adam. Artık polis değilsin." der.

İçerde 31. bölüm fragmanı 3

Yayınlanan 3. fragmanda Sarp Melek'i hastaneye getiriyor. Kanlar içindeki Melek ameliyata alınırken Celal'e haberi veriyor "Üzgünüm Celal Baba kurtaramadım..."

İçerde'de geçen hafta neler olmuştu?
Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmiştir. Yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır. Celal bu gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Celal’in kurtulması Kudret’i daha çok öfkelendirmiştir. Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakındır.
İçerde 31. bölüm fragmanı

29. bölüm özeti

“İçerde”nin 29. bölümünde; Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürülmüştür. Kudret'in gözünü öfke bürür. Handan'ın ölümüyle hayatının yıkımını yaşayan Kudret, Serkan ve adamlarını Celal'i öldürmeleri için görevlendirir. Kudret, Celal'e ulaşmak için her yolu dener. Buna Yeşim'i, Melek'i tuzağa düşürdüğünü Celal'e söylemekle tehdit etmek de dâhildir. Yeşim'i hayati bir kararla karşı karşıya bırakan Kudret'in hedefinde Sarp ve Mert de vardır. Kudret'in açtığı savaş sırasında ortaya çıkan Coşkun da dengeleri değiştirecektir. Sarp ve Mert'in kardeş olduğu sırrı beklenmedik biri tarafından, sürpriz şekilde öğrenilecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv