İçerde 30. bölüm fragmanı çıktı! İçerde'de Celal gerçeği öğreniyor!

İçerde 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla takip edilen dizide bu hafta neler olacağı merak konusuydu. Yeni tanıtımda ipuçları verildi.

İçerde 30. bölüm fragmanı çıktı! İçerde'de Celal gerçeği öğreniyor!

Ekranların kısa süre içerisinde en çok izlenen dizilerinden biri olan İçerde geçen hafta 29. bölümüyle ekranlara gelmişti. İçerde 30. bölüm fragmanı çıktı ve yeni bölüme dair ipuçları izleyicilere verildi. Melek Sarp ve Mert'in kardeş olduğunu öğrendikten sonra hastanede yatan Celal Baba'nın yanına gidiyor...

İçerde 30. bölüm fragmanı



Melek gerçekleri Celal'e söyleyerek "Senin parçaladığın aileyi bir araya getireceğim" diyor. Ardından Melek Sarp ile buluşuyor. Bakalım kardeşinin kim olduğunu ona söyleyecek mi?


İçerde 30. bölüm ilk sahnesi

Sarp, polis kimliğini tehlikeye atacak. Celal’in evine gidip Melek’le konuşmaya kararlı olan Sarp, Melek’i ve kardeşi Umut’u (Mert), Celal’in elinden almak için gözünü karartacak. 

İçerde'de geçen hafta neler olmuştu?
Handan'ın ölümüyle gözünü intikam bürüyen Kudret, bundan kim sorumluysa başta Celal olmak üzere herkesin ölmesi için plan yaptı. Yeşim'i arayıp Melek'i oyuna onun getirdiğini Celal'e söyleyeceğini söyleyip tehdit etti. Korkan Yeşim her şeyi Celal'e anlatıp buluşacaklarını söyledi. Buluşma yerine Celal, Davut'u gönderdi. Ancak her şeyin farkında olan Kudret önce Davut'u aldı. Bu arada Mert'i kaçırttırıp onun telefonundan Celal ile buluşma ayarladı. Buluşma yerinde Celal'i vurdu ve tam öldürecekken kurtulan Mert Kudret'i yaraladı. Celal'in vurulduğunu öğrenen Coşkun Sarp'ı  aradı ve Celal'in fişini çekerse ona Umut'u vereceğini söyledi. Sarp'ı Coşkun'la konuşurken duyan Melek Sarp'ı takip etti. Aksiyonun eksik olmadığı heyecan dolu bölümde Melek'in elinde silahla Coşkun'u tehdit ettiği, Coşkun'un da Melek'e " sen de Umut'un yerini biliyorsun, ona Mert diyorsun" dediği büyük sırrın ortaya çıktığı final sahnesi herkesi ekran başına kilitledi
İçerde 30. bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv