İçerde 29. bölüm fragmanı çıktı! İçerde'de Celal baba ölüyor mı?

İçerde 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni tanıtımda şok eden sahneler yer alıyor.

İçerde 29. bölüm fragmanı çıktı! İçerde'de Celal baba ölüyor mı?

Ekranların beğenilerek takip edilen dizilerinden İçerde'nin son bölümü nefes kesmişti. İçerde 29. bölümü fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Celal Baba'nın vurulduğu görülüyor. Bu gelişme sonrası Çetin Tekindor'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor.

İçerde 29. bölüm fragmanı 


Yayınlanan fragmanda; Artık açık savaş başlıyor, çok kan dökülecek sözleri duyuluyor ve silahlar patlıyor...

İçerde 29. bölüm fragmanı 2


İçerde 28. bölüm özeti

Füsun, Mustafa ve Melek’i kurtarmak için Kudret’i ikna etmek üzere evine gider. Kudret’in, Melek’i eve gönderdiğinden haberi yoktur. Diğer tarafta Celal, Mustafa’nın öldüğünü düşünerek Kudret’i ve kim varsa herkesi öldürtmek için çoktan adamlarını göndermiştir. Füsun tehlikeden habersizdir. Sarp durumu son anda öğrenip engel olmaya çalışır. Celal çocuklarını kaçıran Kudret’e yaptıklarından dolayı çok öfkelidir. O’nu öldürmeden rahat etmeyecektir. Davut, Fulya’yı kullanarak Kudret’e büyük bir tuzak hazırlar.

Önceki bölümde neler oldu?

Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

“İçerde”nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv