İçerde 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümüyle nefes kesti

Show tv'nin sevilen dizisi İçerde 20. bölüm ile sevenleriyle buluştu. Yeni bölüme dair ilk sahne de yayınlandı

İçerde 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümüyle nefes kesti

Show TV'nin reyting rekotmeni dizisi İçerde her hafta olduğu gibi bu hafta da nefes kesti. Sevilen dizi de yine aksiyon had safhadaydı.Sarp'ın Coşkun'u öldürdüğünü düşünen Mert intikam için harekete geçti. Sarp'ı suçlayan Mert, Sarp'ı yakalayamayınca hakkında tutuklama kararı aldırdı. İçerde 21. bölüm fragmanı ise yayınlanmadı ancak ilk sahneye dair ipuçları yayınlandı. İşte detaylar...

İÇERDE 21. BÖLÜM FRAGMANI (İLK SAHNE)




“İçerde”nin 20. bölüm özeti;

Mert, Sarp’ın Coşkun’u öldürdüğüne inanıyordur ve Sarp'a karşı çok öfkelidir. Coşkun olmadan ailesine ulaşamayacağını biliyordur. Tüm umutları yıkılan Mert, Sarp’tan intikam almaya karar verir. O gece Mert, hurdalıkta vurulan Gökhan’ın yanında Sarp’ı görünce öfkesi gerçekleri görmesine engel olur ve Sarp’ı Gökhan’ı vurmaktan tutuklamaya kalkar.  Sarp suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da öfkesinden gözü dönen Mert, Sarp’ı dinlemez. Sarp kaçmaktan başka çaresi olmadığını anlar ve Mert’in elinden kaçar. Eğer suçsuz olduğunu ispatlayamazsa hapse girmek zorunda kalacaktır. Polis teşkilatı, Sarp’ın peşindeyken bunu başarması hiç de kolay olmayacaktır.
içerde 20. bölüm

19. bölümde neler oldu?

 Melek, Celal’in yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Artık Celal’i hayatında istemiyordur. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar verir. Mert, Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü zannediyordur. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini düşünüyordur. Şimdi Mert olanların cezasını kesmeye kararlıdır. Sarp’a çok öfkelidir. Füsun dükkanına yapılan silahlı saldırıdan sonra Sarp’ın seçtiği hayatın nelere yol açtığının farkına varır. Sarp’ı vazgeçirmek ister. Yaşar, Celal ve Sarp’ı öldürmek istiyordur. Artık ne Füsun’un ne de Eylem’in can güvenliği vardır. Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği İçerde’nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.  “İçerde”, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan yeni bölümüyle her pazartesi saat 20.00'de Show TV’de!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv