Hayat Şarkısı 53. bölüm fragmanı çıktı mı? Hayat Şarkısı'nda son gelişmeler

Hayat Şarkısı 52. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Sevilen dizide neler oldu, neler yaşandı? İşte detaylar...

Hayat Şarkısı 53. bölüm fragmanı çıktı mı? Hayat Şarkısı'nda son gelişmeler

Kanal D'de ekranlara gelen sevilen dizi Hayat Şarkısı 52. bölümle yayınlandı. Beğenilerek takip edilen dizide Hülya ve Mahir iş başına geçti... Hayat Şarkısı 53. bölüm fragmanı ise çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Hayat Şarkısı 52. bölüm özeti

Hülya ve Mahir, Cevher ailesine iftira atıldığını ispatlamak amacıyla giriştikleri son operasyonda başlarını gerçekten çok büyük bir belaya sokarlar. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Bayram Cevher’in de cinayet suçlaması ile gözaltına alınması artık Kerim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hülya’nın düştüğü zor durumdan kurtulabilmesi için bu sefer gerçekten bir mucize gerekmektedir.

Önceki bölümde neler oldu?

Maddi açıdan zor günler geçiren Cevher ailesi Nilay ile Atıf’ın düğün törenlerinde sıkıntılarından kısa bir süre için uzaklaşma fırsatı bulur. Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen Ziya Torunbaş’ın beklenmeyen darbesi, aileyi bir anda darmadağın etmeye yetmiştir. Ancak asıl büyük darbe daha gelmemiştir bile. Mahir ile Hülya bu sefer gerçekten çok sert bir kayaya toslamış gibi gözükmektedir.

Burcu Biricik kimdir?
(d. 4 Mayıs 1989, Elmalı, Antalya), Türk oyuncu.

4 Mayıs 1989 tarihinde Elmalı ’da doğdu. 2006 yılında Antalya ’da düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı Tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı.[3] Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı.[5] Daha sonra Toprağın Günlüğü kısa filmi. çeken Biricik, Kanal D' de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı. Show TV 'de yayımlanan Düşman Kardeşler 2012 dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı. Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev 2013 dizisinde Seda karakterini canlandırmış ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamıştır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı. Halen Kanal D dizisi Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv