Erkenci Kuş'ta iki ayrılık birden

Erkenci Kuş dizisinde iki oyuncuyla yollar ayrıldı. 28. bölüm ile birlikte Özgür Özberk ve Sevcan Yaşar diziye veda etti

Erkenci Kuş'ta iki ayrılık birden

Star TV'de ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisinde iki ayrılık birden yaşandı. Özgür Özberk ve Sevcan Yaşar diziye veda etti.

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı, Star TV'nin cumartesi akşamlarına damga vuran dizisi Erkenci Kuş'ta flaş ayrılıklar yaşandı.

Diziye veda eden oyunculardan birinin 'Fabri' karakteri ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Özgür Özberk olduğu öğrenildi. Özberk, ayrılık haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.
Can Yaman'la çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, paylaşıma "It was my final scene... Son sahnemdi.. Yolu açık olsun kardeşimin" notunu düştü. Bu haber Özgür Özberk hayranlarına büyük üzüntü yaşatırken, 'Fabri' karakterinin diziden gitmesine sevinenler de oldu.

Erkenci Kuş'ta iki ayrılık birden

Özberk'in bazı takipçileri fotoğrafın altına, "Çok şükür gidiyorsun diziden", "Ne son sahnenmi thanks Fabriii" yorumlarını yaparak mutluluklarını dile getirdiler. Diziden ayrılan bir diğer isim ise Sevcan Yaşar'dı.
Erkenci Kuş'ta iki ayrılık birden
Dizide 'Aylin' karakterine hayat veren güzel oyuncu da ayrılık haberini sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir veda mesajıyla duyurdu. 29. bölüm itibariyle diziden ayrılacağını belirten Yaşar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Ah Aylin vah Aylin ! 29. Bölüm itibariyle sana veda ediyorum..Dünya tatlısı ekibimize rejimize yapıma birtanecik yönetmen ve senaristlerimize oyuncu arkadaşlarıma günün sonunda diyecek bir çift sözüm var: Sizi çok seviyorum! Hepimizin yolu açık olsun"
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv