Erkenci Kuş 9. bölüm fragmanı çıktı mı? Erkenci Kuş'ta neler oldu?

Erkenci Kuş 8. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi yine oldukça beğeni topladı. Dizinin ardından Erkenci Kuş 9. bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Erkenci Kuş 9. bölüm fragmanı çıktı mı? Erkenci Kuş'ta neler oldu?

Star TV'de ekranlara gelen Erkenci Kuş yeni bölümüyle dün akşam izleyenleri ile buluştu. Kısa sürede önemli derecede hayran kitlesi oluşturan dizi bu hafta da izleyenlerini ekran başına kilitledi. Yeni bölümün ardından "Erkenci Kuş 9. bölüm fragmanı çıktı mı?" sorusu internette en çok arananlardan oldu. Yeni fragman çıkmasa da önizleme yayınlandı.

ERKENCİ KUŞ 9. BÖLÜM ÖNİZLEMESİ

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem istemeden öyle bir oyunun parçası oldu ve o kadar çok yalan söyledi ki Can’a, hepsini unutup “Kal” diyemedi. Can da “yüzümü görmeyeceksin” dedi.  Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor. Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.

ERKENCİ KUŞ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sanem, Can'a kumpas kuranı buldu bulmasına ama aynı anda kendisinin de istemeden de olsa bu kumpasın bir parçası olduğunu öğrendi. Peki, şimdi bunu Can'a söyleyebilecek mi Sanem! Bu sırada yakalanan adam, polise teslim edilirken Can’ın mesleki itibarını temizlediği basın toplantısında Emre ve Sanem’e bir sürprizi var... Üstüne bir de Can, Sanem'in kendisine aşık olduğunu duydu. Can, Sanem'in peşini bırakmayacak elbet, bakalım Sanem nereye kadar kaçabilecek! Bu sırada mahallede ise Aysun’un verdiği kiloların sırrı açığa çıkar. Ancak, Mevkıbe bu işe çok bozulur.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir kimdir?


 26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu.Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır. Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayında Fox Tv de yayınlanan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandıran Özdemir, son olarak da Star Tv'de yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde "Sanem" karakterini canlandırıyor.

Can Yaman kimdir?
can yaman
1989 yılında İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Yugoslav kökenlidir. Eğitim hayatında ilk ve orta okulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra liseyi de İtalya Lisesi'nde bitirdi. Liseyi birincilikle bitirdikten sonra öğrenci değişim programı ile Amerika'ya gitti. Daha sonra burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. İki dil bilen ve 6 ay avukatlık yapan yakışıklı oyuncu oyunculuk dersleri aldı. TV ekranlarında ilk olarak Gönül İşleri dizisinde yer aldı. Daha sonrada İnadına Aşk dizisinde rol aldı. Dizide 'Yalın Aras' karakterine hayat veren oyuncu Hangimiz Sevmedik isimli dizide de Tarık Çam karakterine can verdi. Can Yaman son olarak Erkenci Kuş dizinde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler