Çukur'da aşk bitiyor mu? Çukur son bölümle yine zirvede

Çukur 10. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Çukur'da aşk bitiyor mu? Çukur son bölümle yine zirvede

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Çukur 10. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede adeta fenomen haline gelen dizide bu hafta duygusal sahneler de yaşandı. Yamaç ve Sena arasında yaşananlar ikilinin aşkı sona eriyor mu sorularını akıllara getirdi. Diğer taraftan Vartolu ile Saadet arasındaki duygu dolu anlar izleyicileri gözyaşlarına boğdu... Ayrıca "Selim, Yamaç’ın güvenini kazanacak mı" sorusunun cevabı için izleyiciler bir sonraki bölümü bekleyecek...Çukur 11. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.


Çukur 10. bölüm özeti

Koçovalı kadınları evdeyken Serdar’ın adamlarının evi basması, Yamaç ve Karaca’nın vurulması Sena’yı büyük bir yol ayrımına sürükledi. Sultan’ın Sena’ya gözyaşları içinde kalbini açtığı anlar ekran başındakileri derinden etkiledi. Başka bir hayatın mümkün olduğunu düşünen Sena’nın kendi evine dönmesi ve umutla Yamaç'ın da peşinden geleceğini düşünürken kapının önünde Yamaç yerine kendi valizlerini bulması izleyicileri de şoke etti. Akıllara “Yamaç ve Sena’nın aşkı sona mı eriyor?” sorusunu getirdi. Bölümde Vartolu’nun, Koçovalı kadınlarını koruduğu ve Yamaç’a, “Çukur evimiz, İdris babamız” dediği anlar kafaları karıştırırken, Vartolu ile Saadet arasındaki duygusal dakikalar ise izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Kısa sürede izleyicinin dikkatini çekerek büyük ilgiyle takip edilen Çukur reyting listelerine de damga vurdu.Sevilen dizi AB’de 10,39 izlenme oranı (rating), 23,19 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 11,80 izlenme oranı (rating), 24,52 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur'un merakla beklenen onuncu bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #kardeşmiyiz etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #kardeşmiyiz Twitter'ın Türkiye gündeminde 11 saat 25 dakika,  #vartolu etiketi ise 30 dakika TT listesinde kalarak Çukur’u iki ayrı etiketle zirveye taşıdı. 
çukur

Çukur 9. bölümde neler olmuştu?

 Yamaç, hayatının en zorlu sınavını verecektir. Bir yanda babası İdris, diğer yanda sevdiği kadın Sena büyük tehlike altındadır. Yamaç’ın bu olaya karşı tepkisi başta Serdar olmak üzere herkesi şaşırtacaktır. Sena’yı kaçıran Selim, iyice köşeye sıkışacaktır. Serdar’ın adamları tarafından tombalacıda tutulan Vartolu ve Celasun, Celasun’un tehlikeli planıyla oradan kaçmaya çalışır. Nefeslerin tutulacağı bu anda Celasun’un planı hiç tahmin etmedikleri birinin zarar görmesine sebep olur. Bu sırada Yamaç’ın dişli olduğunu gören Serdar ise adamlarına Çukur’a saldırmalarını söyler. Hedefte İdris’in evi de vardır. Serdar’ın pes etmeyeceğini anlayan Yamaç, harekete geçer.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv