Çukur 18. bölüm ilk sahnesi yayınlandı! Medet Selim'i vurdu...

Çukur 18. bölüm fragmanı beklenirken ön izleme yayınlandı. Yayınlanan sahnede Medet, Selim'i vuruyor...

Çukur 18. bölüm ilk sahnesi yayınlandı! Medet Selim'i vurdu...

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur 17. bölümüyle ekranlara geldi. İzleyenleri ekranlara kilitleyen sevilen dizide yine heyecan doruktaydı. Çukur 18. bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak önizlemesi yayınlandı. 

Çukur 18. bölüm fragmanı (önizlemesi)


Yayınlanan önizlemede Medet, Selim'i vuruyor...

ÇUKUR 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 

Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz bir misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başladı.. Yamaç Çukur’a gelen beklenmedik misafiri tanımaya çalışırken, İdris “Doğu’dan tayinini çıkartmışlar İstanbul’a. Belalı biri belli ki. Sınırsız yetki, hiç iyi olmadı bu!” sözleriyle endişesini belli ediyor. Gizemli kişinin “Artık Çukur’a polis de girer ben de girerim!” sözleriyle Yamaç’a meydan okuduğu tanıtımda, İdris’e takılan kelepçe merakı arttırdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv