Çukur 11. bölüm yeni fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un 11. bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Çukur'un yeni bölümünde heyecan yine dorukta.

Yılbaşı nedeniyle yayınlanmayan Çukur dizisi 8 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Merakla beklenen dizinin 11. bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümün detayları...

Yılbaşı gecesinin pazar gününe denk gelmesi ile Pazartesi günleri yayınlanan Çukur'un yeni bölümü 8 Ocak 2018 tarihinde yayınlanacak. Çukur'un bu bölümünün tansiyonu oldukça yüksek.

PAŞA'NIN KAFASINA SİLAH DAYANIYOR
Sultan'ın Sena için, "İnşallah Yamaç onu geri getirmeye kalkmaz" dediği, Akşın'ın Celasun'la Karaca yakınlaşmasına şahit olduğu tanıtımda Vartolu Meke'yi sorguya çekiyor. Daha önce barda tanıştığı Celal’in "Seni rezil edeceğim" tehdidi karşısında Selim'in ne yapacağı merak uyandırırken, Paşa'nın operasyon sırasında kafasına silah dayanması tansiyonu yükseltiyor.

KOÇOVALI'YA GELEN GİZEMLİ MEKTUP
Çukur’da tüm dengeler alt üst olmuştur. Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır. Yamaç’ın karşısında küçük duruma düşen Selim, öfkesine yenik düşerek Yamaç’ı dönüşü zor bir hataya sürükleyecektir. Bu sırada Baykal ve Avukat Nazım da boş durmayacak ve tehlikeli hamlelerde bulunacaklardır. Gerilimin doruk noktasına ulaştığı anlarda İdris Koçovalı’ya gelen gizemli mektup Çukur’da yepyeni bir dönemi başlatacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler