Çocuklar Duymasın'a yeni oyuncu!

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Çocuklar Duymasın'a yeni oyuncu!

Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'a yeni bir isim dahil oluyor. Diziye katılacak yeni oyuncu ise Asena Ayyüce oldu.

Asena Ayyüce dizide 'Işıl' karakterine hayat verecek. Işıl karakterinin diziye dahil olması ile birlikte Tuna Gönül ilişkisinde tehdit artıyor. Tuna'nın arkadaşı olan Işıl'dan kocasını kıskanan Gönül ne tepki verecek?

Çocuklar Duymasın'a yeni oyuncu!

71. bölüm 2. fragmanında Işıl karakteri ekranlara geldi. 71. bölümde neler olacak?

Meltem'i rahatsız eden Gece, işi daha ileri götürüp Meltem ve Haluk'un evine gelir. Herkese kendisini Meltem'in üniversiteden arkadaşı olarak tanıtır. Bu durumdan kimse şüphelenmez. Fakat  Meltem gördükleri karşısında şok olur. Zira aylardır onu telefonlarıyla rahatsız eden adam evinin tam ortasında, ailesiyle birlikte oturmaktadır. Meltem, Gece'yi bu işi kesmesi için uyarır fakat aldığı cevap onu korkutmaktan başka bir işe yaramaz. Gece, tüm ailesini yok etmek ile tehdit eder. Gece'nin amacı ne? Meltem bu durum karşısında ne yapacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv