Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı (bütün gerçekler ortaya çıkıyor) - 37. Bölümde neler oldu?

Sevilen ve fenomen haline gelen Çocuklar Duymasın 37. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkes Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı merakla bekliyor. İşte ayrıntılar.

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı (bütün gerçekler ortaya  çıkıyor) - 37. Bölümde neler oldu?

Türk televizyonlarının en çok izlenen ve fenomen haline gelmiş dizisi Çocuklar Duymasın 37. Bölümü ile izleyiciyle buluştu. Bütün sırların ortaya çıktığı bölüm sonrasında Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı merakla bekleniyor. İşte tüm detaylar…


Çocuklar Duymasın 38. Bölüm fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı (bütün gerçekler ortaya  çıkıyor) - 37. Bölümde neler oldu?

37. Bölümde neler oldu?

Sırrı olan herkes köşeye sıkışır ve bütün gerçekler ortaya çıkar!

Meltem yaz tatili için her şey dahil, beş yıldızlı bir tatil köyüne rezervasyon yaptırır. Ancak Haluk ise Meltem’e sürpriz olarak bir aylığına bir yazlık kiralamıştır. Haluk sürprizine Tuna’yı da dahil eder. Ancak büyük bir sorun vardır. Meltem ve Gönül kesinlikle yazlıkta tatil yapmak istememektedir. Haluk ve Tuna bu sorunu nasıl çözecektir?

Öte yandan Havuç, Arda’nın ona yaptığı kötülüklere artık bir son vermek için bir oyun organize eder. Akşam hep birlikte Haluk ve Meltem’in evinde toplanacaklar ve şişe çevirmece oynayacaklardır. Şişe çevirmece sırasında sadece Arda değil, sırrı olan herkes köşeye sıkışır ve bütün gerçekler ortaya çıkar.

36. Bölümde neler oldu?

Haluk, İrem’in ısrarlarına dayanamaz ve insanların rehberinde nasıl kayıtlı olduğuna bakar. Bir kişi Haluk’u “Taş Kafa” diye kaydetmiştir ancak kim olduğu büyük merak konusudur. Haluk o kişiyi bulmaya çalışınca bir birinden komik anlar yaşanır.

Öte yandan Haluk sosyal medyadan özlü sözler paylaşmaya başlar, ancak başta Meltem olmak üzere kimse Haluk’un paylaşımlarını beğenmeyince ortalık karışır.

Orçun çok önemli bir ödül törenine katılacaktır. Tuna’nın bu ödül törenini cep telefonuyla çekmesi gerekmektedir. Ancak Tuna’nın saklama alanı dolunca ödül törenini çekemez. Oğlunun bu önemli gününden ne fotoğraf ne de video olduğunu öğrenen Gönül çılgına döner.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv