Çocuklar Duymasın 24. bölüm fragmanı çıktı mı? Haluk ve Meltem ayrıldı mı?

Çocuklar Duymasın 23. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde izleyiciler nelerle karşılaştı, yeni fragman çıktı mı?

Çocuklar Duymasın 24. bölüm fragmanı çıktı mı? Haluk ve Meltem ayrıldı mı?

Kanal D'de ekranlara gelen yılların eskitemediği yapımlardan biri olan Çocuklar Duymasın bu sezon 23. bölümüyle ekranlara geldi.  Yeni bölümde izleyiciler "Haluk ve Meltem ayrılıyor mu" sorusunun yanıtını bekledi... Çocuklar Duymasın 24. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Çocuklar Duymasın 23. bölüm özeti


Mahkemenin verdiği bir aylık süreç dolmuş, Haluk ve Meltem’in boşanma davasının günü gelip çatmıştır. Aslında davadan bir gün önce birbirlerini ilk defa anlamaya ve yakınlaşmaya başlayan Haluk ve Meltem, yine Tutku’nun büyük bir hamlesiyle darmadağın olur! Tutku, Meltem’e gelip Haluk’la bir ilişkilerini olduğunu ve aralarından çekilmelerini söyler. Gururlu bir kadın olan Meltem, bu duyduklarını yediremez ve mahkeme gününe kadar ortadan kaybolur! Öte yandan Haluk, Meltem’in aslında neden boşanmak istediğini öğrenir ve büyük bir şok yaşar!  Dava günü, ikili hakimin karşısındaki yerini alır. Meltem boşanma konusunda son derece kararlıdır. Haluk’un kararı ise merak konusudur! 

 Çocuklar Duymasın 22. bölüm özeti
Taş Fırın Haluk ve Meltem, birbirlerine yeni yıla dışarıda büyük bir eğlenceyle gireceklerini söylerler. Ancak ikisi de evde yalnız kalmayı planlamıştır. Durum böyle olunca evde büyük bir tartışma başlar. Her ikisi de evde yılbaşı kutlaması yapmaya çalışınca ortalık karışır. Meltem, kendi tarzında, Taş Fırın Haluk ise kendi tarzında bir yılbaşı kutlaması yapınca ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkar. Meltem’in yılbaşı kutlamasına ışıklı bando, salsacılar, DJ gelirken, Haluk’un yılbaşı kutlamasına fasıl ekibi, horon ekibi, köçekler ve romanlar gelir. Salon ikiye bölünür, ikilinin dostları da bu geceye davetlidir. Meltem’ciler’in ve Haluk’çular’ın yılbaşı mücadelesi çok eğlenceli olur!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv