Cennetin gözyaşları 30. Bölüm Fragmanı (üç yıllık sır ortaya çıktı) - 29. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Cennetin Gözyaşları 29. Bölümü ile ekranlara geldi. Sırların ortaya çıktığı bölüm sonrasında herkes Cennetin Gözyaşları 30. Bölüm Fragmanı merakla bekleniyor. İşte detaylar.

Cennetin gözyaşları 30. Bölüm Fragmanı (üç yıllık sır ortaya çıktı) - 29. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Cennetin Gözyaşları 29. Bölümü ile ekranlara geldi. Sırların ortaya çıktığı bölüm sonrasında herkes Cennetin Gözyaşları 30. Bölüm Fragmanı merakla bekleniyor.


Cennetin gözyaşları 30. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Cennetin gözyaşları 30. Bölüm Fragmanı (üç yıllık sır ortaya çıktı) - 29. Bölümde neler oldu?

29. Bölümde neler oldu?

"İkiniz de benim kızımsınız!"

Yirmi üç yıllık sır sonunda ortaya çıkmıştır. Cennet, etrafındaki herkesin kendisinden sakladığı bu sırrı kendi başına öğrenmiş ve bu acı gerçeğin karşısında yıkılmıştır. Tüm hayatı, ailem dediklerinin bile bile susuyor olması karşısında ne yapacağını bilemez haldedir. Elinde ki tek şey hesap sormaktır. Alacağı hiçbir cevap, öğreneceği hiçbir gerçek yeterli olmayacaktır ama başka çaresi de yoktur. Arzu ile, yani öz annesi ile en büyük yüzleşmesini yaşar. Bunun kendisine iyi geleceğini, öfkesini bir nebze de olsa döküp rahatlayacağını düşünmüştür ama hiç de düşündüğü gibi olmaz. Tüm bunlar aksine daha da yük olur ruhuna. Bir tek yol vardır kurtulmak için… Cennet de o yolu seçer…

28. Bölümde neler oldu?

Tüm sırlar açığa çıkıyor

İki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet'e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşıyordur. Melisa'nın oyunu Kaya ve Melisa'yı ne kadar rahatlamış olsa da ikisinin de kaçırdığı bir detay vardır. Arzu içine gömdüğü annelik duygusunu artık gizleyemiyordur. Cennet'i bir saniye bile aklından çıkaramıyor ve sürekli onun etrafında olmaya çalışıyordur.

Melisa bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesini susturduğunu düşündüğü için her şey şimdilik yolundadır. Selim ise Kaya'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya bir adım yaklaşmıştır ki hiç ummadığı, aklının, hayalinin alamayacağı bir sırrı öğrenir.

Sırlar teker teker ortaya çıkıyordur artık. Bunca zaman, Cennet'in gözünün içine baka baka saklanan en önemli sır sonunda asıl sahibine ulaşmaya hazırdır. Hiçbir engel, hiçbir güç buna mani olamayacaktır! Cennet sonunda Arzu'nun öz annesi olduğunu öğrenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv