Bodrum Masalı 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Bodrum Masalı'nda değişiklik

Bodrum Masalı 30. bölüm fragmanında dizinin artık 60 dakika olacağı açıklandı. Yayınlanan yeni tanıtımı burada

Bodrum Masalı 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Bodrum Masalı'nda değişiklik

Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Bodrum Masalı 30. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sevilen dizide artık bir değişiklik olacak. Dizi bundan sonra 60 dakika yayınlanacak. Bodrum Masalı 30. bölümü fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar


Bodrum Masalı 30. bölümü fragmanı​
 

Bodrum Masalı 29. bölümde neler olmuştu?

Birbirlerini uzun yıllar sonra bulan Faryalı, Maya ve Aslı birlikte vakit geçirmeye başlıyorlar! Geceyi Faryalı’dan uzakta eski evlerinde geçiren Yıldız, sabah Bora’yı karşısında bulur. Bora, Yıldız’ı hayatında çok önemli biri olan annesine götürür. Faryalı, Maya ve Aslı yıllar sonra toparlanmış bir aile gibi vakit geçirmeye başlarlar. Maya’nın bundan sonra ne yapacağı en büyük soru işaretidir; evine mi dönecek, Bodrum’da Aslı’nın yanında mı kalacak? Bu durum, Faryalı’nın hem Yıldız’la hem Ateş’le ilişkisini etkileme potansiyeline sahiptir. Evren, Lal’i Bora konusunda sıkıştırmaya devam ederken, Gözde’nin herkesin hayatını etkileyecek bir sırrı ortaya çıkar. Aslı ise Ateş ve Lal’i yakınlaşmış halde yakalar ve büyük bir ikileme düşer.

Dizi oyuncuları hakkında;

Alperen Duymaz kimdir?
Alperen Duymaz kimdir?
1992 yılında Ankara'da doğan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Şimdilerde ise Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır. Alperen Duymaz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile Kariyerine adım attı. Daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Genç ve yakışıklı oyuncu geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır. Ayrıca Star Tv ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de rol almıştır.

Hilmi Cem İntepe kimdir?
Hilmi Cem İntepe kimdir?

(d. 19 Mayıs 1992; Muğla, Türkiye), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yenice mahallesinde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı. İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. Şu sıralar Bodrum Masalı'nda Kelebek karakterini canlandırıyor.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?
Dilan Çiçek Deniz

(d. 28 Şubat 1995, Sivas) Türk oyuncu ve model.

1995 yılında Sivas’da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.
Oyuncu 15 yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır. Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

İlk rolü 2015'de Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır.

2015 yılında yayınlanmakta olan "Güneşin Kızları" dizisine dahil oldu. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde, ‘Elif’ karakterine hayat verdi. Oyuncu şimdilerde ise "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynamaktadır. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır. Oyuncu aynı zamanda 2016 yılında Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan ödülüne layık görülmüştür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv