Bizim Hikaye, Vatanım Sensin, Kutülamare reyting sonuçları - 1 Şubat reyting sonuçları

Televizyon ekranlarında reyting savaşları devam ediyor. Bir çok dizinin yer aldığı televiyon kanallarında her akşam farklı kanallarda diziler ve programlar ekrana geliyor. Peki dün akşam en çok hangi program film veya dizi izlendi. İşte 1 Şubat reyting sonuçları

Bizim Hikaye, Vatanım Sensin, Kutülamare reyting sonuçları - 1 Şubat reyting sonuçları

Hemen her televizyon kanalında akşam kuşağında diziler yer almaya devam ediyor. Bu nedenle kanallar arasında tam anlamıyla reyting savaşları yaşanıyor. Perşembe akşamları da bir çok dizi ekranlarda yer alıyor. Peki 1 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı, son durum ne? İşte detaylar.

1 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

Perşembe akşamına dair reyting sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre perşembe akşamı ilk sırayı Bizim Hikaye alırken, 2. sırada Mehmetçik Kutulamare aldı. İlk ikinin ardıdnan sıralama şöyle devam etti; 3. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber, 4. Bizim Hikaye (özet), 5. Kanatsız Kuşlar, 6. Show Ana Haber, 7. Vatanım Sensin, 8 Ahmet Hakan'la ana haber...
1 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

PERŞEMBE AKŞAMI NELER VARDI?

Perşembe akşamları, ekranlarda bir çok dizi yer alıyor. Fox TV'de Bizim Hikaye son haftalarda zirvede yer yapım olarak göze çarpıyor. Aynı akşam Star TV'de Siyah İnci, Kanal D'de Vatanım Sensin, TRT1'de Mehmetçik Kutülamare gibi diziler ekranlara geliyor. 

GEÇEN HAFTANIN ZİRVESİ FOX'TA

Geçen hafta perşembe günü reyting sonuçlarında Total'de en çok izlenen iki program FOX TV'ye ait oldu. İlk sırayı 8,90 reyting oranıyla Bizim Hikaye dizisi alırken ikinci sırayı ise Fatih Portakal ile Ana Haber Bülteni 6,73'lük oranla aldı. AB izlenme oranına göre ise geçen hafta lider Vatanım Sensin olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv