Bir kapı kapandığında başkası açılır fakat biz sıklıkla ve uzun süre kapanan kapıya üzülerek baktığımız için bizim için açılan kapıyı göremeyiz sözü

Bir kapı kapandığında başkası açılır fakat biz sıklıkla ve uzun süre kapanan kapıya üzülerek baktığımız için bizim için açılan kapıyı göremeyiz sözü kime aittir sorusu Kim Milyoner olmak ister yılbaşı özel programında sonra merak edilen sorulardan birisi oldu.

Bir kapı kapandığında başkası açılır fakat biz sıklıkla ve uzun süre kapanan kapıya üzülerek baktığımız için bizim için açılan kapıyı göremeyiz sözü

kim milyoner olmak ister yılbaşı özel programı yine seyircileri ekran başına kilitledi.

bu akşam bir kapı kapandığında başkası açılır fakat biz sıklıkla ve uzun süre kapanan kapıya üzülerek baktığımız için bizim için açılan kapıyı göremeyiz sözü kime aittir sorusu kim milyoner olmak ister yılbaşı özel programında soruldu. 250 bin tl değerindeki bu soru yarışmacılar oktay kaynarca ve deniz çakır'ı zorladı. 

sorunun şıkları olarak  şunlar verildi: 

A graham bell B muhammet Ali C Mahatma Gandhi D bob marley 
deniz Çakır bob marley cevabını vermek istedi. oktay kaynarca mahatma gandhi ve muhammet ali şıkları arasında kaldı. 

yarışmacılar riski göze almadı ve soruyu yanıtlamadı.

Çok merak edilen sorunun cevabı telefonun mucidi Graham Bell çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv