Berna Canbeldek Survivor 2018'e katıldı - Berna Canbeldek Kimdir?

En çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor 2018'e Berna Canbelldek katıldı. Peki Berna Canbeldek kimdir? işte detaylar...

Berna Canbeldek Survivor 2018'e katıldı - Berna Canbeldek Kimdir?

TV8 ekranlarında isleyici ile buluşan ve en çok izlenen yarışma programları arasında olan Survivor 2018'de sakatlanan Ecem'in yerine All Star takımına katılacak olan yarışmacı Berna Canbeldek oldu. Berna Canbeldek kimdir? Bütün ayrıntılar bu sayfada...

Survivor 2018'in 18 Mart akşamı yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı için ada konseyi yapıldı. Eleme adayları olan İpek, Ramazan ve Birsen'in belirlenmesi sonrasında Acun ılıcalı yarışmacılara bir bilgi verdi. ılıcalı All Star takımında sakatlık yaşayarak adaya veda eden Ecem'in yerine bir iismin All Star takımına dahil olacağını ve bu yarışmacının genel olarak yarılmaya dahil olan son kişi olacağını söyledi. yarışmacılara kimin dahil olacağını söylemeyen Ilıcalı, bu ismi sosyal medya hesbından açıkladı. Acun ılıcalının All Star' akatılacağını açıkladığı isim Berna Canbelkdek oldu.

Berna Canbeldek Survivor 2018'e katıldı - Berna Canbeldek Kimdir?

BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.
Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler