Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'nın konusu nedir? Oyuncuları ve film hakkında tüm detaylar...

Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Film hakkında tüm detaylar ve fragman...

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'nın konusu nedir? Oyuncuları ve film hakkında tüm detaylar...

Milyonlarca filmsever bu akşam izlenecek filmleri araştırırken ATV ekranlarında hasılat rekoru kırmış bir film olan 'Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları' ekranlara geliyor. Peki Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Yapımı ve fragmanı...

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi hakkında...

2016 yılında vizyona giren ABD yapımı 3 boyutlu fantastik macera türündeki Tim Burton filmidir. 2011 yılında Ransom Riggs'in aynı adlı romanının uyarlaması olan filmin senaryosunu Jane Goldman tarafından yazılmıştır. Filmin çekimleri ise 2015 yılında Londra'da Tampa Bay bölgesinde başlamıştı. 25 Eylül 2016 yılında da Austin Texas'ta düzenlenen Fantastic Fest'te galasını gerçekleştirmiş; 30 Eylül 2016 yılında vizyona girmiştir.

Filmin konusu nedir?

Yaşadığı korkunç aile trajedisi yüzünden 16 yaşındaki Jacob "Jake" Portman gerçekte ne olduğunu keşfetmek için Galler'deki gizem dolu bir adaya seyahat etmek zorunda kalır. Büyükbabasından duyduğu çocuk masalları daha akla yatkın olmaya başlar başlamaz Jake'in sıradan hayatı bir anda olağanüstü hale gelir. Farklı bir dünya gibi görünen bu yere vardıktan sonra, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocuklar Yetimhanesi'nde Bayan Peregrine ve "tuhaf" çocukları'yla tanışır. Ancak bu büyüleyici masal korkunç bir hale dönüşmeye başladığında Jake, büyükbabasının geçmişinden gelen ürpertici Hollow'lar, korkunç Bay Barron liderliğindeki tehlikeli Wight'lar ve canavarlardan sevdiklerini korumak için hayati bir karar vermek zorunda kalır.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Oyuncu kadrosunda Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, Ella Purnell, Judi Dench, Samuel L. Jackson gibi ünlü isimler yer alıyor.

Filmin fragmanı:

Filmin müziği

Filmin müziği Mike Higham ve Matthew Margeson yaparken, görüntü yönetmenliğini Bruno Delbonnel, kurgusunu Chris Lebenzon yapıyor.

Filmin yapımı

Ransom Riggs'in 2011 yılı Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları adlı romanının film hakları 17 Mayıs 2011 tarihinde 20th Century Fox şirketi'ne satıldı. Chernin Entertainment şirketi, filmin yapımcılığını üstlenmek adına Peter Chernin, Dylan Clark ve Jenno Topping ile anlaşma imzaladı. Aynı yıl 15 Kasım tarihinde, Deadline.com sitesi Tim Burton ile filmi yönetmek için görüşmeler yapıldığını bildirdi ve aynı zamanda Burton'ın romanı adapte edecek bir senaristin belirlenmesinde stüdyo ile birlikte karar vereceği teyit edildi. 2 Aralık tarihinde Jane Goldman'ın romanı adapte edecek olan senarist olarak işe alındığı ancak Burton'ın yönetmen koltuğunda yer almasının kesinleşmediği rapor edildi.

Tim Burton "Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları"nı anlatıyor!

Gişe performansı

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi Kuzey Amerika'da 87.3 milyon $ ve diğer bölgelerde 209.2 milyon $ hasılat elde ederek totalde 296.5 milyon $ hasılata ulaştı.

ABD'de ve Kanada'da yaklaşık 3,520 sinema salonundaki gösterimiyle açılış haftasında 25–30 milyon $ hasılat elde etmesi bekleniyordu. Ancak sadece 3 günde ABD ve Kanada'da 28.5 milyon $ hasılat yapmayı başardı.

Avustralya, Brezilya, Meksika, Kore, İspanya ve İngiltere gibi 66 uluslararası piyasada aynı gün ve tarih ile açılış yaptı. Sonraki hafta Fransa, Rusya, Almanya ve Hindistan gibi 20 ülkede daha gösterime girdi. Gösterimdeki üçüncü haftasında Cehennem filmi tarafından ilk sıradan indirilmeden önce ilk iki hafta boyunca gişede birinci sırada yer aldı.

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'nın konusu nedir? Oyuncuları ve film hakkında tüm detaylar...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv