Aziz 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Aziz'de neler olacak?

Aziz 9. bölümü ile izleyicilerle buluşmuştu. Sevilen dizide bu hafta neler olacağı merakla beklenirken Aziz 10. bölüm fragmanı yayınlandı.

Aziz 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Aziz'de neler olacak?

Show TV'de ekranlara gelen cuma günlerinin iddialı dizisi Aziz 9. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Aziz 10. bölüm fragmanı da yayınlandı.

AZİZ 10. BÖLÜM FRAGMANI
Yeni fragmanda Aziz ile Efnan birbirine giderek daha da yakınlaşırken, Aziz’in Efnan’ı korumak için Dilruba’yı uyarması dikkat çekiyor. Şehirde başlayan direniş giderek güçlenirken Fransızlar da sert şekilde karşılık vermeye başlıyor. Aziz’in “Bin yıldır bizim olan bu vatan toprağının her bir karışı kuşatılmıştı. Onca imkansızlık içinde bir adam çıktı, bir hayal kurdu. Bu inançla Türkiye Cumhuriyeti kuruldu!” sözleriyle yaptığı konuşma şehirde alkış toplarken izleyicide de büyük heyecan uyandırıyor.

Aziz'in 9. Bölümünde neler oldu?

Tüm gerçekleri öğrenen Aziz, Galip’in karşısına geçip hesap sorar. Babasının ve tüm emekçilerin hakkını savunmak adına, karşısındaki amcası dahi olsa savaşa hazırdır. Aziz’in önderliğinde birleşen Türkler, değerlerini muhafaza etmek adına sokağa çıkıp haklarını savunurlar. İmkansızlıklar imkan yaratırken, aşk da sessiz kalmayacak, aşk ve değerler baş kaldıracak.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv