Avlu ne zaman başlıyor? Demet Avgar'ın dizisi Avlu fragmanları

Star TV'de ekrana gelecek olan Avlu dizisinin fragmanları yayınlandı. Peki Avlu ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar

Avlu ne zaman başlıyor? Demet Avgar'ın dizisi Avlu fragmanları
Star TV'de ekranlara gelecek olan Avlu dizisinin fragmanları yayınlanmaya başladı. Oyuncu kadrosu da açıklanan dizinin tanıtımları oldukça ilgi çekici. Peki Avlu ne zaman başlayacak, dizide kimler oynuyor? İşte detaylar

AVLU NE ZAMAN BAŞLIYOR

Star TV'de yayınlanacak olan dizinin tanıtımları yayınlansa da başlayacağı tarih net olarak açıklanmadı ve sadece "Yakında" denildi.

AVLU'NUN KONUSU

Limon Film imzalı dizi yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

AVLU OYUNCU KADROSU

Dizini kadrosunda Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor. 

AVLU FRAGMANLARI




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv