Ateşböceği'nde Aslı'ya kötü sürpriz! Ateşböceği 12. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ateşböceği 11. bölümüyle izleyicinin karşısına geldi. Kısa sürede sevilen dizide neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Ateşböceği'nde Aslı'ya kötü sürpriz! Ateşböceği 12. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümleriyle önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Ateşböceği 11. bölümüyle ekranlara geldi. Bu hafta dizide Aslı kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı... Ateşböceği 12. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak...


Ateşböceği 11. bölüm özeti

Aslı ve Barış sonunda Veli'nin açığını yakalamış; bu işi bitirmek için yine bir maceraya atılmışlardır. Ama bu sefer Cahide'nin yönlendirmesiyle İlayda da olaylara dahil olur. İlayda'nın varlığı ile Aslı'nın ajanlık planları suya düşer. Barış'ın, Emrah'la ilgili uyarılarını dikkate almayan Aslı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir.

Ateşböceği 10. bölümde neler olmuştu?

Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verir ama Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştır. Fakat olaylar Cahide'nin de işin içine girmesiyle yön değiştirir...  Aslı acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. 

Oyuncular

Seçkin Özdemir, Nilay Deniz, Seda Güven, Umur Yiğit Vanlı, Durul Bazan, Lal Tayra Bahar, Çağrı Çıtanak, Derya Alabora, Şebnem Dilligil, Alicia Kapudağ, Berkay Tulumbacı, Gözde Çığacı, Çiğdem Aygün, Aslı Samat
nilay deniz kimdir?
Nilay Özdemir kimdir?

Nilay Deniz, yer aldığı yapımların ardından birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı.

3 Mayıs 1993 tarihinde Aydın'da dünyaya gelen Nilay Deniz, oyunculuk kariyerine Behzat Ç. dizisinde Rüya karakteri ile başlamıştır. Bu diziyle birlikte yakaladığı başarıyı Hayata Beş Kala dizisiyle sürdüren Deniz, Mor Menekşeler dizisinde ise Zafer Alagöz ve Sarp Levendoğlu ile birlikte oynamıştır.

Güneşi Beklerken ve Ah Neriman isimli yapıtlarda yardımcı karakter olarak boy gösteren Nilay Deniz, 2015 yılından sonra Aşk Yeniden, Dayan Yüreğim ve Ateşböceği dizilerinde başrol olarak yer almıştır.

Nilay Deniz, 2017 yılının Eylül ayında Erçin Karabulut ile dünyaevine girmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler