Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk ve Mavi'de neler oldu

Aşk ve Mavi 27. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide son gelişmeler, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk ve Mavi'de neler oldu

Emrah'ın başrolünde yer aldığı ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi 27. bölümle izleyicileriyle buluştu. Sevilen dizide ağır yaralanan Cemal hastaneye kaldırılır. Cemal yaşam mücadelesi verirken Ömer polis tarafından gözaltına alınır... Aşk ve Mavi 28. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.


Aşk ve Mavi 27. bölüm özeti

Ali ile Mavi odalarında uyudukları sırada odaya Refika girer ve oğlunun üstünün açık kaldığını görür. Bunun üzerine, "Bütün yorganı çekmiş üstüne, bırakmış oğlumu açıkta" şeklinde söylenerek Ali'nin üstünü örter. Bu sırada Ali ve Mavi uyanır ve büyük şaşkınlık yaşarlar. Bunun üzerine Mavi, Ali'ye "Benim annem aynısını yapsa sen kızmaz mısın?" diye çıkışır.

Ali ise, "Anne yüreği işte..." diyerek durumu geçiştirir. Ardından Mavi'nin annesi Hasibe gelir ve çiftin arasına yastık koyar ve Ali'ye, "Hastalığını evladıma bulaştırma" der. Bu kez Ali, Mavi'ye "Bu neydi şimdi?" şeklinde sitem eder. Ancak Mavi'nin cevabı manidardır; "Anne yüreği Ali'ciğim.".. Ömer, Cemal'le itişmeleri sırasında Cemal'in düşüp başını yere vurması sonrasında polisi arayarak durumu bildirmek ister ancak Fatma, "Sakın polisi arama" der. Ömer ise, "Fatma abla yalan söyleyemem. Polis zaten görür görmez anlayacak ne olduğunu" der ve itiraz eder. Refika'nın konaktaki işinden kovduğu Birgül yeniden konağa dönmenin peşine düşer. Refika'ya gider ve "Beni yeniden işe almak zorundasınız hanımım" der. Buna sinirlenen Refika, "Yani sen beni tehdit ediyorsun öyle mi?" deyince, Birgül buna mecbur bırakıldığını söyler. Fatma ise çocuğu konusundaki sırrını konakta paylaşır ve doğumdan sonra Ömer'le boşanacaklarını söyler.

Kadro: Emrah , Burcu Kıratlı , Işıl Yücesoy , Kenan Bal Fazıl, Cüneyt Mete ,Ayşegül Ünsal ,Birgül Ulusoy , Alayça Öztürk ,Osman Karakoç, Uğur Uzunel

Dizinin konusu;

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv