Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin reyting sıralaması! 2 Şubat Reyting sonuçları

Televizyon kanallarının reyting savaşı devam ediyor. Hemen her kanal dizilerle reyting sonuçlarında üst sıralara çıkmayı hedefliyor. İşte 2 Şubat Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin reyting sıralaması! 2 Şubat Reyting sonuçları

Televizyon kanallarında bir çok dizi ve program reyting sıralamasında ilk sırayı kapmak adına yarışıyor. Hemen her kanalda genel olarak diziler reyting savaşı veriyor. Cuma akşamları da bir çok dizi ve program ekranlara geliyor. Peki 2 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar

2 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

Cuma gününe dair veriler açıklandı. Buna göre zirvede Arka Sokaklar yer alırken onu sırasıyla Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin ve Şevkat Yerimdar takip etti.
2 Şubat Reyting sonuçları

CUMA AKŞAMI NELER VARDI?

Cuma akşamları, ekranlarda bir çok dizi yer alıyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Aşk ve Mavi, Star Tv'de İstanbullu Gelin ve FOX tv'de de Şevkat Yerimdar dizileri yayınlanıyor. Ayrıca cuma akşamının iddialı yapımlarından biri de Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show.

GEÇEN HAFTANIN ZİRVESİ 

Geçen hafta cuma günü reyting sonuçlarında Total'de en çok izlenen yapım Arka Sokaklar oldu. 2. sırayı Aşk ve Mavi alırken 3. sırada İstanbullu Gelin 4. sırada da Şevkat Yerimdar yer aldı. Geçen hafta Beyaz Show ise yayınlanmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv