Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı! Arka Sokaklar'da Mesut komiser ölüyor mu?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mesut Komiser ölecek mi? sorusu bu bölümde cevap bulacak

Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı! Arka Sokaklar'da Mesut komiser ölüyor mu?

Kanal D'nin fenomen olan ve yıllardır yayında olan dizisi Arka Sokaklar bu hafta da herkesi ekran başına toplayacak. Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Mesut komiser'in hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Mesut Komser ölecek mi sorusu bu hafta yanıt bulacak
Arka Sokaklar'ın 435. bölüm fragmanı - Mesut Komiser ölecek mi?

ARKA SOKAKLAR BÖLÜM ÖZETİ

Mesut için artık yolun sonu mu? Hastanede tedavi altında olan Mesut, kurtulabilecek mi?

Mesut, görevdeyken vurularak yere serilir. En hızlı şekilde hastaneye getirilen Mesut'un vurulma haberini Oktay verir. Tüm ekip Mesut'a destek olmak için oradadır. Lakin Mesut'u hastanede bekleyen başka bir tehlike daha vardır. Kılık değiştirerek hastaneye sızan ezeli düşmanlar Mesut'un kaderini beklemek yerine buna bir son vermek ister. Mesut bu zor durumdan nasıl kurtulacak? Zeliş ise Alphan ile olan evliliğinden sonra artık ailesiyle arasında uçurum vardır. Hüsnü, el bebek büyüttüğü kızı Zeliş'i artık yanlarında istemez ve ona kapıyı gösterir. Zeliş ile Çoban ailesi yeniden mutlu bir aile olabilecekler mi?
ŞEVKET ÇORUH DİZİDEN AYRILIYOR MU?

İrfan Değirmenci, referandum ile igili düşüncelerini söyleyince Kanal D haber spikerliğinden kovulmuş, Şevket Çoruh da destek olmak için "Ben de hayır diyorum, beni de kovun" demişti. Bu sözlerin ardından Çoruh, Mesut komiser olarak rol aldığı 'Arka Sokaklar'dan yeni bölüm fragmanında vurularak ölüyor ve büyük bir ihtimalle diziden ayrılıyor.

Önceki bölümde neler olmuştu?

Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.,


Aslı isimli bir genç kız, çalıştığı büfede eski sevgilisi Haydar tarafından rahatsız edilmektedir. Aynı gün kız evinden kaçırılmıştır ve eve gelen ekip, kurşunun açtığı deliğe rastlar. Eski sevgili yakalanmıştır; ancak kızın kaçırıldığı saatte her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kimin kaçırdığını bulmak için ekip her ipucunu değerlendirir.

Mesut ve Oktay çatışmalar esnasında tesadüfen bir tünele ulaşırlar. İkisi de tünelin onları nereye götüreceklerini düşünmeden takip ederler. Uykusuz geçen onca günün sonunda Tunç’a kavuşmak ümidiyle yola devam ederler. Tünel sonunda Mesut oğluna kavuşur ancak buradaki dava bitmez… Gümüş’ü saklandığı delikten çıkarmadan, bölgedeki çatışma bitmeden Mesut İstanbul’a gitmemeye kararlıdır. Mesut ve Oktay tip değiştirerek Gümüş ile bir araya gelir. Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken, adamın kendisini fark etmesi sonucunda, Gümüş’ün silahından çıkan kurşun Mesut’a isabet eder.

Şevket Çoruh kimdir?

(d. 30 Haziran 1973, İstanbul),[1] Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyümüştür. Çoruh Aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir. İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır. Daha sonra Günay Karacaoğlu'ndan boşanmış ve bunu da "Birbirimize artık aşık değiliz." şeklinde açıklamıştır.

Kariyeri
1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. Bu sanat merkezinden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamında oynadığı "Kokoreççi" tiplemesiyle duyurmuştur. 2006 yılında bu yana Arka Sokaklar adlı dizide oynamaktadır. Kendisi en çok Arka Sokaklar dizisindeki Mesut rolüyle tanınır. Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununun Türkiye'de sahnelendiği ikinci sezonunda 23 Ekim 2010 tarihinden itibaren rol aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler