Akrep 14. bölüm fragmanı çıktı! Akrep'te neler olacak?

Akrep 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Akrep yeni bölümde neler olacak? İşte fragman

Akrep 14. bölüm fragmanı çıktı! Akrep'te neler olacak?

Star TV'de ekranlara gelen Akrep son olarak 13. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan dizinin yeni fragmanı da yayınlandı. Akrep 14. bölüm fragmanı dizide bu hafta neler olacağının ip uçlarını verdi.

Akrep 14. bölüm fragmanı

Ferda hapisten çıkar çıkmaz kızı Merve’yi görmek için soluğu köşkte alır. Perihan, Ferda’nın Merve ile konuşmasına engel olur ve ağır sözler sarf ederek Ferda’yı evden yaka paça attırır. Çünkü, artık Perihan’ın tek amacı, kızı Berna’nın katili Ferda’nın hayatını cehenneme çevirmektir.  Ahmet, Ferda’nın karşısına dikilip kızının nerede olduğunu öğrenmek ister. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin geçmiş hesaplaşması, yerini özleme bırakır. Ahmet, kızını bulmak ve Ferda’ya kendini affettirmek için çabalarken, Fikret’e Emgen İlaç’taki hissesini devralmak istediğini söyler. Fikret, Ferda’nın köşke gelişi sırasında kozunu kullanarak Merve’ye, annesinin yeni bir ilişkisi olduğunu söyler. Annesi tarafından bir kez daha kandırıldığını düşünen Merve’nin tepkisi ağır olur. Bunun üzerine Ferda, Fikret’e tehditler savurur ve çareyi Ahmet’te arar. Ahmet, kızının yerini söylemesi karşılığında Ferda ile anlaşır ve gerektiğinde çok tehlikeli olabileceğini de Ferda’ya gösterir.

Akrep 13. bölümünde neler oldu?

Perihan’ın Merve’yi eve getirmesi herkesin tepkisini alır. Özellikle Duru, annesini katilinin kızı ile aynı evde yaşamak istemediğini söyleyerek Perihan’la kavga eder ve bir seçim yapmasını ister. Perihan’dan istediği yanıtı alamayan Duru, hamile olduğunu ve Hakan’la evleneceklerini açıklayarak herkesi şoke eder. Ferda hapishanede saldırıya uğrayınca azmettiricinin Perihan olduğunu düşünen Ayşem suç duyurusunda bulunur. Ailesini bir arada tutmaya çalışan Perihan, bu haberle şok olur ve Ferda’nın durumuna üzülür. Merve, haberi alınca hastaneye koşar ancak Ferda’nın tüm çabasına rağmen annesini affetmez. İyileştikten sonra hapishaneye dönen Ferda kendisine saldıran mahkumdan saldırının arkasında kimin olduğunu öğrendiğinde şok olur. Ferda nihayet hapisten çıktığında yıllardır görmediği ve unutmak istediği, geçmişin hesabını sormaya kararlı Ahmet’le karşı karşıya kalır. 

Akrep 14. bölüm fragmanı çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv