Ahmet Mümtaz Taylan'dan üzen haber!

Ahmet Mümtaz Taylan, sette arkadaşlarıyla şakalaşırken kaburgalarını kırdı

Ahmet Mümtaz Taylan'dan üzen haber!
Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 'Hayat Şarkısı' adlı dizide arkadaşlarıyla şakalaşırken ters bir hareket yapıp kaburgalarını kırdı. Taylan hemen hastaneye kaldırıldı.

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Hayat Şarkısı'nın setinde hiç beklenmedik bir kaza yaşandı. Dizinin Bayram Cevher'i Ahmet Mümtaz Taylan, çekim arasında arkadaşlarıyla şakalaşırken acı içinde yere yığıldı. Acilen hastaneye kaldırılan ve bir seri kontrolden geçiliren usta oyuncunun kaburgalarının kırıldığı ortaya çıktı.

"6 HAFTADA KABURGALARIM KAYNAYACAKMIŞ"

Kazanın detaylarıyla ilgili konuşmaktan kaçınan, Taylan, birkaç günlük dinlenmenin ardından sete döndü. Ünlü oyuncu, çekimlere devam etmesine engel bir durum olmadığını belirterek "Doktorların söylediğine göre kaburgalarım 6 haftada kaynayacakmış. Durumum iyi, sadece hareketlerimde dikkat ediyorum o kadar. Zaten bunun bir ilacı ya da bir tedavisi yok. Kendi kendine iyileşecek, ben de iyileşmesini bekleyeceğim."



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv