Afili Aşk 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk'ta neler olacak?

Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk'ın 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle hayranlarını ekran başına kilitleyen dizide gelecek hafta neler olacak? İşte detaylar

Afili Aşk 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk'ta neler olacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Afili Aşk 8. bölümüyle ekranlara gelmişti. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi herkesi ekran başına toplamayı başardı. Gelecek hafta neler olacağı beklenirken Afili Aşk 9. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar

Afili Aşk 9. bölüm fragmanı

Yeni bölüm fragmanında gittikçe yakınlaşan Ayşe ve Kerem, beklemedikleri bir teklifle karşılaşıyor! Şirketin çekeceği reklam filminde önce Kerem'in oynaması kararlaştırılıyor ardından partneri olarak Ayşe'nin de oynamasına karar veriliyor! İkili ilk olarak bu duruma şaşırsa da çekimler sırasında birbirlerine ayak uyduruyor. Sadece bir reklam filmi olarak görünen bu olay Kerem ve Ayşe'nin ilişkisinde bir dönüm noktası olacak mı? 

8. bölümde neler olmuştu?

Kaybettiği yüzüğü bulan Ayşe’nin kafasında Kerem ile ilgili artık büyük bir soru işareti vardır. Bu evlilik oyunu Ayşe ve Kerem için gittikçe daha karmaşık bir hal alır. Ayşe bir yandan Kerem’in tutarsız davranışlarını anlamaya çalışırken, bir yandan da Yelda’nın sınavlarına tabii olur. Yelda ise, gelinini bu zamana kadarki en zorlu sınavına hazırlar; fakat, işler planlandığı gibi gitmez. Ayşe kaldıramayacağı bir yükün altına girdiğini farkına varır. Ayşe ve Kerem büyük bir karar vermek zorunda kalacaklardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv