Adı Efsane 16. bölüm fragmanı çıktı mı? Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Adı Efsane 15. bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. Sevilen dizide neler oldu, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Adı Efsane 16. bölüm fragmanı çıktı mı? Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Kanal D'de ekranlara gelen Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı Adı Efsane 15. bölümle ekranlara geldi. Kısa sürede büyük beğeni toplayan dizide bu hafta aşıklar çıkmaza girdi... Adı Efsane 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak...

Melis, Tarık ve Bahar'ın karşısına çıkıp sinirli bir ses tonu ile ilişkilerine karşı olduğunu haykırır! Bahar ise, bu durumu ciddi ciddi düşünür. Tarık, ilişkilerinin devam etmesi için inat eder. Aşkı için savaşmaktan kaçmayacağını gösterir. Fakat, Bahar onun gibi düşünmemektedir. Kızları ile yeni yeni bir hayat kuran Tarık'ın yaşamını etkilemek istemez. Tarık ile ilişkilerinin bitmesi gerektiğini konuşur. Tarık ne kadar ısrar etse de, Bahar'ın kararı kesindir! Bahar, Tarık'tan ayrılıyor mu? Tarık bu durumu değiştirmek için ne yapacak? 


Melis, Tarık'a gidiyorum diye Seçil'in evinden çıkmış, Hakan'ların toplandığı depoya yerleşmiştir. Seçil, Tarık'ı arayıp yanında olmadığını öğrenince telaşlanır ve her zamanki gibi Tarık'ı suçlamaya başlar. Tarık, telefonlarına cevap vermeyen kızını aradığı sırada depoya gider ve Hakan ile tartıştıklarını görür. Hakan'ın, Melis'e bağırdığı anda içeri girmiştir. Hem kendisine Melis'in yerini söylemeyen, hem de kızına sesini yükselten Hakan'a tepkisi çok sert olur. Melis'ten uzak durması için onu uyarır. Hakan ise, bu yaşananlardan sonra karar vermek zorunda olur. Ya Melis ya da Tarık Koç! Hakan ile Melis ayrılıyor mu? Hakan, Tarık'tan uzak durmak için takımdan ayrılıyor mu? Melis, aşkı için nasıl bir yol seçecek? Tarık, velayet davası öncesi önemli olan bir olayı önemsemez davranınca kızlarını tamamen kaybetmenin eşiğine gelir. Sosyal Hizmetlerden gelip evdeki yaşantıyı görmek isteyen memuru, maç ve Melis'in kayıp olayı yüzünden kaçırır. Memur, karşısında alaycı tavır takınan Tarık'a bir şans daha verse de, ikinci gelişinde tasvip etmeyeceği olaylarla karşılaşır. Tarık çocuklarının velayet davası öncesi neler yaşayacak? Kızlarını bir daha görebilecek mi? 

Önceki bölümde neler oldu?

Tarık, Hakan ve Fiko’nun yaptığı hatanın faturasını bütün takıma kesmeye kararlıdır. Takımla ilgili başka planları vardır artık. Fiko, kendisi yüzünden arkadaşlarının başının yanmasına engel olmaya çalışır. Melis, Bahar’la Tarık arasındaki ilişkiyi kabul etmek istemez ve Tarık’a baskı yapar. Baba kızın arasını düzeltmek isteyen Hakan, Melis’i ikna etmeye çalışırken Tarık’la tekrar karşı karşıya geleceğinden henüz habersizdir…  Melis, Tarık’ın Bahar’la olan ilişkisini kabullenebilecek mi? Fiko, Tarık’ın onları affetmesini sağlayabilecek mi?

Oyuncu kadrosu; Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer, Almila Ada, Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Hakan Ummak, Kaan Sevi
Ali Akıncı, Burak Aybastı, Özgü Kaya, Emre Bey, Leya Kırşan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv