6 Şubat Reyting Sonuçları - Ufak tefek cinayetler , Kadın reyting sonuçları

6 Şubat reyting sonuçlarında hangi dizi öne çıktı? Star Tv'de Ufak Tefek Cinayetler, Fox TV'de Kadın dizileri reyting savaşı verdi. İşte detaylar

6 Şubat Reyting Sonuçları - Ufak tefek cinayetler , Kadın reyting sonuçları

Her akşam bir çok dizi bir çok kanal reyting sonuçlarında zirveye çıkmak için yarışıyor. Salı akşamları ekranlara gelen dizi ve programların yarışında kimin öne çıkacağı merak ediliyor. 6 Şubat Reyting sonuçları da açıklandı. 

SALI GÜNÜ REYTİNG SONUÇLARI

Dün akşam yaşanan reyting savaşında kazanan yine Kadın dizisi oldu. İlk sırayı Kadın alırken ikinci sırada Ufak Tefek Cinayetler aldı. Üçüncü sırada ise Gençlerbirliği Beşiktaş maçı yer aldı.
SALI GÜNÜ REYTİNG SONUÇLARI
Salı günleri ekranlara bir çok iddialı yapım geliyor. Bunlar, FOX Tv'de Kadın, Star TV'de Ufak Tefek Cinayetler ve ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olarak öne çıkıyor.

Reyting yarışında geçen hafta da büyük yarış vardı. Geçen haftanın reyting sonuçlarına göre; Total'de en çok izlenen Kadın dizisi olmuştu. İkinci sırayı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve 3. sırayı da Ufak Tefek Cinayetler aldı. Dizilerin ardından 4. sırayı ise Fatih Portakal ile Ana Haber aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv