1 Mart Perşembe reyting sonuçları - Bizim Hikaye,Survivor,Kutul Amare reyting sıralaması

Bizim Hikaye,Survivor,Yuvamdaki Düşman, Mehmetçik Kut’ül Amare, Kanatsız Kuşlar reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Perşembe gününün reyting sıralaması nasıl oluştu?

1 Mart Perşembe reyting sonuçları - Bizim Hikaye,Survivor,Kutul Amare reyting sıralaması

Televizyon ekranlarında süren reyting savaşının zirvesinde diziler başrolde olmaya devam ediyor. Her akşam çoğu kanalda diziler yayınlanırken hangisinin daha çok izlendiği merak ediliyor. Reyting sonuçlarına göre en çok izleen yapım belirlenirken perşembe akşamları Bizim Hikaye, Yuvamdaki Düşman, Mehmetçik Kut'ül Amare, Kanatsız Kuşlar ve Vatanım Sensin gibi diziler yarışıyor.

1 MART REYTİNG SONUÇLARI

1 Mart perşembe günü reytingde zirveyi Beşiktaş Fenerbahçe maçı 37,10 share puanı ile aldı. 2. sırada ise Survivior 13,68 ile yer aldı.
1 MART REYTİNG SONUÇLARI

BİR ÇOK DİZİ YARIŞIYOR

Perşembe akşamları televizyon ekranlarında TRT 1'de Kutul Amare, Fox TV'de Bizim Hikaye, Show TV'de Yuvamdaki Düşman, ATV'de Kanatsız Kuşlar ve Kanal D'de Vatanım Sensin yayınlanıyor. Dün ise Vatanım Sensin ekranlara gelmezken ATV'de ise Kanatsdız Kuşlar yerine Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı yayınlandı. Ayrıca TV8'de de Survivor ekranlara geliyor.

GEÇEN HAFTA LİDER KİMDİ?
Geçen hafta perşembe gününün reyting sıralamasında zirveyi Bizim Hikaye alırken onu Survivor takip etmişti.
1 MART REYTİNG SONUÇLARI

ÇARŞAMBA GÜNÜNÜN LİDERİ SEN ANLAT KARADENİZ

Yayınlanmaya başladığından bugüne adından sıkça söz ettiren Sen Anlat Karadeniz yine çarşamba gününün lideri oldu. Total puan türünde Sen Anlat Karadeniz 37.24 share alarak birinci, Diriliş Ertuğrul 29.2 share alarak ikinci oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler