Trabzon’da hayat kurtaran Onur'un adı orada yaşayacak

Trabzon’da suda boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtarırken hayatını kaybeden Onur'un adı orada yaşayacak.

Trabzon’da hayat kurtaran Onur'un adı orada yaşayacak

Trabzon’da serinlemek için girdikleri suda boğulma tehlikesi geçiren iki kişiyi kurtardıktan sonra boğularak hayatını kaybeden Onur Gülertürk’ün adı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yapımı tamamlanan parka verildi.
 

Görevlendirme yapılan Kulp Belediyesince Turgut Özal Mahallesi'nde yaptırılan Onur Gültekin Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Belediye Başkanvekili Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, törende yaptığı konuşmada, çocukların ve mahalle sakinlerinin yararlanabileceği park projeleri yaptıklarını söyledi.

Kaymakam Dülgeroğlu, şunları kaydetti:

"Açılışını yaptığımız bu parkımızın ismini, Trabzon’da yaşayıp 23 Temmuz 2017 tarihinde boğulmak üzere olan bu yörenin iki gencinin hayatını kurtarıp aynı olayda boğularak hayata veda eden yüreği geniş merhum kardeşimiz Onur Gülertürk’ten almaktadır. Kulp esnaflarınca başkanlığımıza yapılan yoğun talep üzerine bizler de belediye yönetimi olarak aldığımız kararla ismini bu parkımıza verdik. Hayırlı uğurlu olsun. Başkalarının hayatını kurtarmak için hayatını kaybeden kahraman Onur Gülertürk’ün yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyor, kendisini rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz."

Konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı.

Trabzon’da hayat kurtaran Onur'un adı orada yaşayacak

Trabzon’da hayat kurtaran Onur'un adı orada yaşayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler